360 fok bringa - Nászút a világ körül, mert csak egyszer élünk

image post

Zárug Zita, Harkányi Árpád: 360 fok bringa - Nászút a világ körül, mert csak egyszer élünk

"Az igazán boldog ember olyasvalaki, aki egy kerülőúton is képes élvezni a tájat."

"Az igazán boldog ember olyasvalaki, aki egy kerülőúton is képes élvezni a tájat."

Mit tartalmaz ez az "elektronikus könyv"?

A 360fokbringa.hu összes bejegyzését Magyarországtól Banglades végéig. Ez 17 országból több mint 250 fejezet, és attól függően, hogy milyen felületen olvassa az ember, néhány ezer oldal. A fejezetek a bemutatkozásunkkal és néhány előzménnyel kezdődnek és között van néhány általános témájú írás is, valamint egy térkép az ekönyvet lefedő útvonalunkkal.

Ez a 360fokbringa.hu e-könyv formában. Mi értelme ennek?

Mert így több emberhez eljuthat a történet, hiszen így egy fájlként egységbe foglalva hordozhatóvá, offline elérhetővé és másolhatóvá válik.

Sokan vannak, akiknek van e-könyv olvasójuk és szívesen olvasnák annak a sokkal szembarátabb képernyőjén a történetünket. Mert mondjuk még nem olvasták a blogot az elejétől, csak most találtak rá. Elnyúlni egy karosszékben vagy egy nyugágyban és „kinyitni” egy e-könyv olvasón a történetet egészen más élmény, mint egy számítógép, egy notebook, vagy egy „okostelefon” képernyőjén olvasva. Persze ettől még olvasható ez az e-könyv számítógépeken, tableteken, és mindenféle egyéb kütyün is, ami képes megnyitni a formátumot.
Ennek az e-könyvnek a fejezetei könnyebben átláthatóak, lapozhatóak, és nagyon fontos tényező az is, hogy az olvasásukhoz nem kell internet kapcsolat. Egyszer letöltöd, és onnantól nálad van, zsebre vághatod, magaddal viheted, sőt, átmásolhatod másoknak is.

Ha számítógépen szeretnétek olvasni, erre egy kiváló eszköz a Calibre, amit itt letölthettek Windowsra, Linuxra, vagy Macre.

Miért ingyen? Hogy-hogy nem kértek érte pénzt, megbolondultatok?

Nem, épp ellenkezőleg! :) Azt szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az a rengeteg élmény és csoda, ami minket ért eddig ezen az úton. Ha pénzt kérnénk érte, nem vennék meg sokan (ők is talán részben csak azért, mert szimpatizálnak velünk), ugyanakkor ez az e-könyv formátum csak lassabban terjedne, fű alatt. Ennek nem lenne értelme. Jobb ez így, ingyen letölthető, és teljesen szabadon terjeszthető. De kereskedelmi forgalomba nem hozható!

Én mégis szeretnék valamit adni érte, mit tegyek?

Donésünt ez esetben is elfogadunk és örömmel veszünk, ígérni annyit tudunk ezzel kapcsolatban, hogy mind megesszük, letekerjük, megírjuk, vagyis készülni fog belőle a folytatás, a „2. rész”! ;)

Zárug Zita, Harkányi Árpád könyvei

Magánkiadás könyvek

Zárug Zita, Harkányi Árpád: "360 fok bringa - Nászút a világ körül, mert csak egyszer élünk" a Kiadónál