A Tíz spirituális test a kundalíni jógában. 10 alkalmas workshop

image post

A Tíz spirituális test a kundalíni jógában. 10 alkalmas workshop

Adi Shakti Kundalíni Jóga Központ

2017.11.23. 10:00 - 2018.02.08. 19:30

Adi Shakti Kundalíni Jóga Központ (1093 Budapest, Bakáts utca 5.)


Jóga

„A kundalíni jóga egy olyan eszköz, amely a gyakorláson keresztül segít közelebb kerülni önmagunkhoz. Megadja azt a magasságot, ahonnan rápillanthatunk arra, hogy mi a valódi és mi a hamis; segít annak a hozzáállásnak a kialakításában, amely inkább feldolgoz és befogad, mintsem megkülönböztet és elkerül. Oly módon irányítja a tudatosságot, hogy a személyes dinamikánkat a belső és külső valóságra alapozza.” Sadhana Singh

A kundalíni jóga hagyományának szerves részét képezi a Tíz Testről szóló tanítás, amely segít rávilágítani a felszín mögött meghúzódó -kevésbé nyilvánvaló- mozgató erőkre, amelyek ugyanakkor meghatározzák életünket, és amelyek megismerésével és tudatos használatával könnyebben tudunk lavírozni az élet kihívásai között Önmagunk kibontakoztatásán át egy teljesebb élet felé.

Ha ismered a Tíz testet, tudod mik a jellemzői, akkor kezdesz rálátni a folyamataidra és már nem kívül keresed a hibákat, nem a körülményeket okolod a helyzetedért, hanem a saját kezedbe veszed a sorsodat, és elkezdesz dolgozni a boldogulásért.

Ez alatt a 10 hetes tanfolyam alatt megismerjük a Tíz Test főbb jellemzőit és megtanuljuk kiegyensúlyozni speciális jógagyakorlatok és meditációk által.

A teljes tanfolyam egy átfogó képet ad a Tíz Test tanáról, ugyanakkor az órák önállóan is látogathatók. Minden óra önálló egységet képez, így a teljes tanfolyam elvégzése nélkül is érthető.

A 10 alkalmas tanfolyam díja: 22000 Ft.
Beugrós alkalom díja: 3000 Ft.
Helyszín: Adi Shakti Kundalíni Jóga Központ
Időpont: csütörtökönként 18:00 órától.
Bejelentkezés: navraj@shaktijoga.hu

A Tíz spirituális test a kundalíni jógában. 10 alkalmas workshop | Facebook esemény