Access Bars tanfolyam

image post

Access Bars tanfolyam

Krisztina Stattner

2017.06.09. 10:00 - 18:00

Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 37. I/1. 12-es kapucsengő

Access Consciousness®

Mire jó ez neked?
- stressz csökkentésre és az összezavarodott gondolatok tisztítására
- ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni
- ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
- ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
- hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
- a gyerekeknél vizsgák, felelések előtt és magatartási "zavaroknál"
- várandósok esetében
- mély relaxációhoz
- hogy feloldj mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
- ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
- hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
- és még ennél is sokkal többre!

A bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák a testüket, az életüket, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat, idegességet, stresszt és még rengeteg mást! Legrosszabb esetben életük legjobb masszázsát kapják. A legjobb esetben az egész életük megváltozik, és könnyedén még nagyszerűbbé alakíthatják!
Izgalmasnak tűnik?

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Accessben a Bars. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az (el-/be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedel-me-ket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pont-jait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet (el-/be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt, és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolato-sa-kat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Még több részletet olvashatsz a honlapomon: https://mostvanittazido.hu/access-bars

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz, mivel lehetővé teszi a testednek, hogy könnyedén véghez vigye és befogadja a változásokat, amiket választasz.
Időtartam: 1 nap
Előfeltétel: nincs
A tanfolyamon kézikönyvet, ábrát, oklevelet és hanganyagot is kapsz, és hivatalos Bars kezelővé válsz, felveheted a szolgáltatásaid közé is, ha szeretnéd, vagy kezelheted a családod, barátaidat.
Befektetésed önmagadba: 54.000,- Ft. Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében), 16-17 éveseknek és ismétlőknek féláras.

Jelentkezni itt tudsz: https://mostvanittazido.hu/access-bars-programok/access-bars-tanfolyam

Várlak szeretettel!
Stattner Krisztina
Access Consciousness Minősített Facilitátor

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
https://www.facebook.com/Most-van-itt-az-idő-1545348209017813/

Stattner Krisztina profilja

Access Bars tanfolyam | Facebook esemény