Access Consciousness Alapozó képzés

image post

Access Consciousness Alapozó képzés

András Palacsko

2017.09.21. 09:30 - 2017.09.24. 12:30

Pécs (Baranya County) (7600 – 7636 Pécs, )


Access Consciousness®

Miről szól ez a 4 nap ?
Az eszközök, amiket meg kellett volna kapnod, amikor megszülettél. :-)

Azt senki nem mondhatja meg neked, hogy hogyan éld az életed, mik legyenek a céljaid, mi az, ami helyes, helytelen. Mégis az egész világ ezzel próbálkozik amióta élsz.

Nos, itt az üdítő változatosság: amit az Access alapozó kínál neked, az a ráébredés saját tudásodra, felismerése annak, hogy neked mi működik.
Igen, kapsz eszközöket, de nem azért, hogy vaalmihez igazodj, hanem azért, hogy magadra rátalálj. Mert te tudod, mégha eddig azt is hitted, hogy nem. :-)

Igen, kapsz eszközöket, hogy kitakaríts egy csomó hülyeséget, de nem megjavítani akarunk, hanem megmutatni, hogy milyen az a világ, amiben felfedezheted, hogy soha nem voltál rossz, vagy hibás?

Szó lesz mindenféléről: gyógyításról, gyógyulásról pénzről, szexről, kapcsolatokról, családról, entitásokról, és mindenről, amiről csak szeretnél mélyeb tudatosságot szerezni. És nem fix válaszokat kapsz, hanem új perspektívát, és kérdéseket, ami segítenek az éberségedet kibontani.

Mi van, ha ez a világ nagyszerűbb, mint gondoltad? Mi van, ha te nagyszerűbb vagy, mint valaha gondoltad? Mi van, ha a megoldás csak egy röhögésnyire van mindarra, ami eddig akkora gondot okozott?
Mi van, ha a tudatosság a kulcsa mindennek?

A kurzus feltétele a Bars tanfolyam elvégzése (ha ez még hiányzik, jelezd és megoldjuk! )

Befektetésed 250.000Ft, egy éven beül ismétlőknek és 18 év alatt félár, 16 év alatt szülővel ingyenes.

Access Consciousness Alapozó képzés | Facebook esemény