Access Consciousness Alapozó képzés Kecskeméten

image post

Access Consciousness Alapozó képzés Kecskeméten

NekedIgaz

2017.05.12. 09:30 - 2017.05.15. 17:00

Kecskemét

Access Consciousness®

Az alapozó kurzus megteremti az éberséget az életed azzal kapcsolatban, hogy eddig hogyan teremtetted az életedet, és megadja a képességet, hogy ne a múltad alapján teremtsd a jövődet, és teljesen más dolgokat válassz, amiket eddig nem voltál képes választani.

Azáltal, hogy az élet dolgaira egy teljesen más perspektívából tekintesz, könnyű lesz megváltoztatni bármit. Bármi, ami korlátoz téged, tudatosság-ellenességből, vagy nem tudatosságból kell, hogy működjön. Mi mindent teremthetnél a tudatosság teréből?

Az alapozón képes leszel olyan nézőpontokat meglátni, amelyek korlátoznak téged, és amelyeket meg tudsz változtatni, ez pedig lehetővé teszi, hogy kérdésből, választásból, lehetőségből és hozzájárulásból működj.

Ha bármit választhatnál, mi lenne az? Mi van, ha élhetnél egy olyan életet, amely nincs ennek a valóságnak a hatása alatt?

Ez a tanfolyam eszközök százait adja, köztük kézrátétes testkezeléseket, amelyek lehetővé teszik, hogy bármit megváltoztass az életedben, ami nem működik neked.

Időtartam: 4 nap
Előfeltétel: Bars tanfolyam
Ára: 250.000 Ft
15 éves korig felnőttel érkezőknek ingyenes
16-17 éveseknek és egy éven belül ismétlőknek 125.000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Békési Veronika
Minősített Access Consciousness facilitátor
nekedigaz@gmail.com
70 626 9100

Békési Veronika profilja

Access Consciousness Alapozó képzés Kecskeméten | Facebook esemény