Előadás (szeminárium)

Előadás (szeminárium)

A. J. Christian

2017.03.11. 10:00 - 11:30

Előadások

„Ha elhiszed, amit hallasz, elpocsékolod az életed. Ha elutasítod, amit hallasz, elpocsékolod az idődet. Számodra egy előadásnak akkor van értelme, ha rólad szól. Ha inspirál, nem pedig bírál; ha kérdéseket ad, nem pedig válaszokat – ha az előadó fogja a kezed, de nem vezet, mert hagyja, hogy a szavai mentén arra haladj, amerre csak akarsz... " A.J. Christian

Ezúton is értesítünk mindenkit, hogy Christian, 2017. MÁRCIUS 11-én, szombaton 10.00-kb.11.30-ig tart előadást. Mivel a szeminárium rólad szól, nincs kötött tematikája: Christian a helyszínen feltett kérdésekre válaszol. Szeretettel várunk mindenkit, akinek fontos a saját élete, önnön lényének tisztasága – vagy csak szeretne feltöltődni a hétköznapok stressze után.


Helyszín: Móricz Zsigmond Gimnázium, Budapest II. kerület, Törökvész út 48-54. (Megközelíthető a Batthyány térről a 11-es busszal.)Figyelem! A megváltozott körülmények miatt, a Gimnáziumnak 09.30 előtt nem áll módjában biztosítani a bejutást. Kérjük, hogy órákkal a rendezvény kezdete előtt ne fáradjatok oda.


Belépés és helyfoglalás kb. 09.30-tól, érkezési sorrendben történik. Bejelentkezésre és jegyelővételre nincs lehetőség. A belépőjegyek ára adomány jellegű, 550, 950, 1450 Ft-ot, vagy ezen felül bármekkora összeget lehet fizetni, mindenkinek kedve vagy lehetősége szerint. Mivel a szeminárium semmilyen pszichológiai, spirituális vagy szakrális jártasságot nem igényel, nyugodtan elhozhatjátok azon családtagjaitokat vagy barátaitokat is, akik még életükben nem hallották a „tudattalan” vagy a „lélek” kifejezéseket.


Bővebb információ: Vicente Letícia: 70/ 365 4976, vagy email: leticia.ajchirek@vodamail.hu


Mindenkit szeretettel várunk!

A. J. Christian előadás (szeminárium)