Álomkatalógus - Önfejlesztő regény Balogh Béla író ajánlásával

image post

Mátrai Vanda: Álomkatalógus - Önfejlesztő regény Balogh Béla író ajánlásával

Meddig halogatod, hogy felébredj?

Éled az életed – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, körülmények, amikkel elégedetlen vagy, de jelenleg nem nagyon tudsz változtatni rajta...

Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Ideát viszont minden egyre rosszabb.

Világosan látod: nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget.

Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett, hogy szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Az ellentmondásról és annak feloldásáról szól: hogyan vagy képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy a saját életed éld.

A könyvet lezáró munkafüzet, valamint az ébrenléti- és álommeditáció segíti az olvasót, hogy a főhőshöz hasonlóan maga is gyökeres változásokat vigyen véghez a saját életében.

„Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges… igazad van.” Balogh Béla

Mátrai Vanda könyvei

Bioenergetic Kiadó könyvek

Mátrai Vanda: "Álomkatalógus - Önfejlesztő regény Balogh Béla író ajánlásával" a Kiadónál

  • Kiadó: Bioenergetic Kft.
  • ISBN: 978-963-291-183-0
  • Terjedelem: 176 oldal
  • Kötészet: Puhatáblás
  • Szín: Fekete-fehér
  • Méret: A/5