Arkloki edzés kezdőknek

image post

Arkloki edzés kezdőknek

Arkloki Közösségi Központ

2017.09.12. 19:00 - 2017.12.19. 20:30

Arkloki Közösségi Központ (1026 Budapest, Garas u. 4.)


Chi Kung

Az Arkloki az energia szabad áramlásáról szól

Kiknek ajánljuk az Arkloki foglalkozást?

A keddi órákat a kezdő arklokisoknak tartjuk fent, bármikor csatlakozhatsz. Az órákon való részvételhez nem szükséges előképzettség. Ha úgy érzed, hogy eljött a te időd, szeretettel várunk. :)

Ajánlott öltözet

Kényelmes nadrág, póló. A gyakorlatokat mezítláb végezzük.

Címünk: 1026 Budapest, Garas utca 4. 7-es kapucsengő

Tömegközlekedéssel: a Széll Kálmán térről 5-6 perc séta, vagy villamossal (18,59,61) egy megálló (az utca végénél tesz le)

Autóval: a Garas utca egyirányú a Szilágyi Erzsébet fasor felől. Parkolni kényelmesen a ház előtt az utcán lehet, általában van hely, 18.00-ig kell fizetni érte hétközben.

Bejelentkezés:

Telefon: +36-30-562-1834
Email: akkozpont@gmail.com
Vagy írj egy üzenetet a facebook oldalunkon.

Hozzájárulás az órához: 2 000 Ft

A foglalkozást vezeti: Kőhegyi Károly

Az Arklokiról itt olvashatsz bővebben:
https://arkloki.hu/foglalkozasok/arkloki/

Az Arklokiról

Az Arkloki a külső (kemény) és a belső (lágy) mozgásrendszerek ötvözete, oly módon felépítve, hogy az energia minél szabadabb áramlását tegye lehetővé. Ennek hatására beindulnak a tisztuló folyamatok, mind fizikai, mind szellemi vonalon. Természetesen ezek nem minden esetben kellemes tapasztalások, viszont a félelmek elengedése, a felismerés, hogy változtathatunk azokon a dolgokon, amiktől szenvedünk, új lendületet adhat életünknek.

Élménybeszámoló

"Azért jó az Arkloki, mert igen jól lett “összerakva”, mert teljes és valódi rendszer, és 100%-ban, közvetlenül lehet vele gyakorolni meg átélni a figyelmet, befogadást, jelenlétet. Mert csak úgy tudok mozogni, mint amilyen én magam vagyok. A mozgáson, a testben is meg tudom figyelni, hogy mi az, ami egyébként is az életemben megy vagy nem megy, hol van elakadás, hol van fejlődés. És viszont, ha edzésen kívül sikerül meg- vagy feloldani valamit, az a mozgáson is érezhető lesz. Szóval nem csak az edzésen tart az Arkloki.

Nekem 100% szellemi/lelki út, nem kevés extrával, mert közben megtanul az ember valamit, amivel meg tudja védeni magát, minden elképzelhető szinten fejlődik, és közben még jól is érzi magát meg igen jó fej emberek között van.

Elég fullos csomag : )" Edit

Arkloki Közösségi Központ profilja

Arkloki edzés kezdőknek | Facebook esemény