Az élet legkönnyebb útja

image post

Mabel Katz: Az élet legkönnyebb útja

Engedd el a múltat, élj a jelenben, és változtasd meg az életed mindörökre. A problémamegoldás ősi művészete, a Ho'oponopono alapján.

"Létezésünk egyetlen célja, hogy eredeti állapotunkat tiszta szívből állítsuk vissza, megszabadítva magunkat azoktól az emlékektől, amelyek múltunk problémáit ismétlik meg a tudatalattinkban.
„Szeresd az ellenségeidet!” – mondta egy nagy bölcs több, mint kétezer éve. Ellenségeink a mi emlékeink, melyek ismétlik a múltunk félelmét, haragját, neheztelését, gyűlöletét, ragaszkodását és véleményeit. 100 %-os felelősséget vállalhatunk ennek megvalósításáért a Ho’oponopono egyszerű és ősi problémamegoldó módszerének olyan eszközeit alkalmazva, mint a „Szeretlek” és a „Köszönöm”.
Őszintén ajánlom Mabel Katz Az élet legkönnyebb útja című könyvét."

Az Én Békéje,
Dr. Ihaleakalá Hew Len

"Az élet legkönnyebb útja nem annyira a Ho’oponoponoról szól, mint a Ho’oponopono múlt-felfogásáról, és arról, hogy hogyan éljünk a jelenben, hogyan engedjük el a múltunkat, hogy megváltoztassuk a jövőnket. Hiszen a jövőnk attól függ, hogy milyen döntéseket hozunk a most minden pillanatában. Elengedek, vagy nem engedek el, ragaszkodom valamihez, vagy nem ragaszkodom, és valójában minden, amit teszünk, az a jelenben történik – vagyis ha a jelenben vagyok, akkor nem kell semmi miatt aggódnom. Éppen ez az, amiben a Ho’oponopono segít bennünket – jelen lenni, a mostban élni. "

Mabel Katz

Mabel Katz könyvei

Ho’oponoponoWay Magyarország könyvek

Mabel Katz: "Az élet legkönnyebb útja" a Kiadónál