Balogh Csilla

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2015.09.21.
  • Nézettség:

    5223
  • Kategória:

    Profil

Balogh Csilla

Balogh Csilla vagyok, engedd meg, hogy bemutassam neked azt a módszert, ami által Boldog ember lettem.

Hiszem, hogy a ThetaHealing® technika egy olyan eszköztár, amely gyorsan és hatékonyan változtathatja meg az életedet és a szeretteid életét azáltal, hogy feltárod mindazt a ősi tudást ami benned él.

A theta tudatállapotot az különbözteti meg a többi tudatállapottól, hogy ilyenkor az agyunk másodpercenként 4-7 hertzes frekvenciára lassul, ami a mély ellazulásnak felel meg. Legkönnyebben ebben az állapotban érhetőek el a tudatalatti tartalmak, melyek a hétköznapokban javarészt irányítanak bennünket.
Olyan programokra kell gondolni, melyek adott szituációban átveszik az irányítást a cselekedeteink fölött. Ezek azok a helyzetek vagy emberekkel szembeni  viselkedési minták, melyek felismerésekor százszor megfogadjuk, hogy legközelebb másként csináljuk. Mégis, amikor szembe találjuk magunkat a helyzettel, ugyanúgy cselekszünk, és újra megbánjuk. Amikor aztán a helyzethez kapcsolódó érzelmi minta (düh, harag, lehangoltság, stressz, félelem) erejét veszti, és újra a tudatos elme veszi át az irányítást, akkor ráébredünk, hogy nem is voltunk önmagunk. Az ellenkezőjét tettük volna, de a tudatalatti minta nem engedte. Ez újra és újra bekapcsol, ezért képtelen vagy másképp cselekedni.

Hiszem, hogy a Theta technikával mindez megszüntethető, és ezáltal már azt a viselkedési mintát tudod a hétköznapjaidba integrálni, amit szeretnél.

Ha gyors és hatékony eredményt szeretnél az életedben megtapasztalni, várlak szeretettel egy konzultációra.

E-mail cím: baloghcsilla36[kukac]gmail.com

Balogh Csilla

30/694-7941