Békési Veronika

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2015.08.25.
  • Nézettség:

    1763
  • Kategória:

    Profil

Békési Veronika

Békési Veronika vagyok, Access Consciousness™ facilitátor. Azzal foglalkozom, hogy a berögzült nézőpontok, a válaszok és a „nincs választás” világából a kérdések, választások és lehetőségek birodalmába kalauzolom azokat, akik erre kíváncsiak.

Korábban a helyes válaszok világában éltem, kerestem az üdvözítő utat, de egy idő után feltűnt, hogy különféle utak vannak, különféle válaszokkal, és ez kicsit összezavart. Aztán találkoztam ezzel a módszerrel, ami nem adott megoldásokat, viszont adott rengeteg kérdést, amivel felfedezhetem, hogy mi az, ami nekem működik a különböző helyzetekben. Ez végre kiemelt az önmagammal és másokkal megélt örök konfliktusból.

Megengedni másoknak, hogy önmagukként létezzenek és válasszanak, és megengedni magamnak is, hogy ugyanezt tegyem, a legnagyobb ajándék, amit az Accesstől kaptam. Nem maga az elképzelés, mert arról sokan sok helyen beszélnek, hanem azok a pragmatikus eszközök, amelyek segítségével ezt könnyedén választhatom és gyakorolhatom a mindennapi életben is.

Az Access Consciousness™ minden eszköze a tudatosság elősegítését szolgálja. Az, ahogyan az emberek a tudatosság választásával a saját életük irányítását a kezükbe tudják venni, a mai napig lenyűgöz. Az élet minden területe változni kezd, ha a berögzült nézőpontjainkról lemondunk. Mi lehet még ennél is csodásabb?

Mi az, amit Te meg szeretnél változtatni? Lehet, hogy ez a folyamat sokkal könnyedebb lehet, mint gondolnád? Látogass el programjaimra, és fedezd fel a lehetőségek világát!

Békési Veronika
Access Consciousness™ Bars Facilitátor
Access Consciousness™ Testkezelés Facilitátor
Access Consciousness™ Minősített Facilitátor

NekedIgaz

NekedIgaz

06 70/626-9100