Borsos Bence

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2015.08.24.
  • Nézettség:

    1421
  • Kategória:

    Profil

Borsos Bence

A Fulfilled.hu társalapítója és vezetője.

Gyerekkorától kezdve környezete rendkívül sikeresnek és magabiztosnak gondolta, aki ha valamit a fejébe vesz, azt megvalósítja. Mélyen belül viszont érzett magában egy folyamatos elégedetlenséget, és úgy gondolta, mindig újabb és újabb, egyre nagyobb eredményeket kell elérnie ahhoz, hogy értékesnek érezhesse saját magát.

Több kudarcélmény és a rendszeres önfejlesztés hatására felismerte, hogy hamis alapokra helyezte az önbecsülését, az eredményeitől tette függővé azt.

Azóta azon dolgozik, hogy minél több embert ráébresszen arra, hogy többek vagyunk, mint a sikereink, és már most is megélhetjük azt a mértékű önbecsülést és életerőt, amire csak vágyunk, és nem kell ehhez semmi más, csak a megfelelő gondolkodásmód.

18 évesen kezdett vállalkozni. Jelenleg a Fulfilled.hu egyik vezetője és társalapítója. Küldetésük, hogy segítsenek valódi önbecsülést és mély, őszinte kapcsolatokat kialakítani azoknak, akik hajlandóak tenni ezért, valamint arra bátorítsák az embereket, hogy merjék valóban önmagukat adni.

Írásaival és videóival sok ember életére van hatással. Bence előadott már a Pozitív Gondolkodók Napján, az Everness Fesztiválon, és rendszeresen jelennek meg írásai a Motivátor.ma oldalon és korábban a Sikerközösség,hu-n is.

Jelenleg marketing tanulmányait folytatja a Corvinuson.

Borsos Bence

Fulfilled