A Cél az egyetlen választás (e-book)

image post

David Hoffmeister: A Cél az egyetlen választás (e-book)

A Cél az egyetlen választás című könyv egy beszélgetés David Hoffmeister és néhány tanítványa között, akik az 1990-as években köré gyűltek. Feltárja azt az egyetlen választást, mellyel valaha is rendelkezhetünk ebben a világban, és hogy az élet mennyire egyszerű lehet, amikor ezt a választást megértjük.

Az a vizsgálódási mód, melyet David ebben a beszélgetésben használ, például szolgál arra, miként juthatunk el a béke megtapasztalására, a hamis hiedelmek megalkuvást nem tűrő megkérdőjelezésén keresztül. David az elme mélyére hatol, az igazság gyengéd, mégis határozott keresése közben. A csodák tanítása azt írja: “Az e világi dolgok valóságosságát az által állapíthatod meg, ha megvizsgálod, vajon mire valók. A válasz által megtudod, mire szolgál esetedben az adott dolog.”

Ez a könyvecske egy állandó útitárs, egy eszköz a Békébe való visszatéréshez. Felbecsülhetetlen értékű!

David Hoffmeister ezrek életét érinti meg állandó békés elmeállapota, sugárzó Öröme és az Igazság felé való elkötelezettsége által. Egy modernkori misztikus, aki a világot járja és terjeszti a Szeretet, Egység és valódi Szabadság, Most üzenetét!

David Hoffmeister könyvei

Magánkiadás könyvek

David Hoffmeister: "A Cél az egyetlen választás (e-book)" a Kiadónál

David Hoffmeister: "A Cél az egyetlen választás (e-book)" megrendelés