Nyers ételekkel az egészségért - Ideális testsúly lúgosítással

image post

Christine Bailey: Nyers ételekkel az egészségért - Ideális testsúly lúgosítással

A nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely a nyers, vegán diéta eszközével magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. A könyvben található ínycsiklandozó nyersétel-receptek bőséges választéka gazdagítja étrendünket, általuk megfiatalodunk, megtelünk frissességgel és életerővel.

A pozitív eredmények megtapasztalásához nem szükséges azonnal teljes mértékben áttérni a lúgosító táplálkozásra. Együnk minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, kiegészítve friss csírákkal, magvakkal és más lúgosító élelmiszerekkel, s a hatás biztosan megmutatkozik.

Az itt javasolt nyers, lúgosító diéta:

Csökkenti a testsúlyt
Serkenti az emésztést
Javítja az immunfunkciót – kevesebb megfázás és fertőzés
Tisztább, ragyogóbb lesz tőle a bőr, egészségesebb a haj
„Akik még csak most ismerkednek a nyers, élő ételek világával, azoknak azért ajánlom, mert a receptek pontosan tartalmazzák az alapanyagok mennyiségét, áztatási, elkészítési időket, így könnyen elkészíthetők. Többféle minta-étrend is segíti azokat, akik szeretnék megtapasztalni egy hétvégére, vagy akár egy egész hétre a nyers, vegán étkezés jótékony hatását. A „nyers életmód” programmal pedig bemutatja nekünk a könyv, hogyan térhetünk át erre az életformára, vagy hosszútávon hogyan egészítjük ki az étrendünket tápláló és egészséges, nyers ételekkel.

Akik már jártasak az élő ételek elkészítésében, azoknak azért ajánlom a könyvet, mert különleges nyersétel-összeállításaival még változatosabbá tehető az eddig követett nyers, vegán étrend. A receptek között található sok-sok figyelemre méltó új alapanyag, ötlet, amivel jómagam is bővíteni fogom a saját nyersétel-recepttáramat.” – meséli Lénárt Gitta, az élő ételek elsőszámú magyarországi szakértője.

Christine Bailey könyvei

Bioenergetic Kiadó könyvek

Christine Bailey: "Nyers ételekkel az egészségért - Ideális testsúly lúgosítással" a Kiadónál

  • ISBN: 978-963-291-166-3
  • Terjedelem: 160 oldal
  • Kötészet: Puhatáblás
  • Szín: Színes
  • Méret: 182x216 mm