Cikkek

image post
 • Frissítve:

  2016.02.28.
 • Nézettség:

  891

Önértékelés

Azt gondolom a helyes hozzáállás az, amikor időt szánunk arra, hogy néha önmagunkkal is foglalkozzunk. Érték. Ért ék. Érteni önmagunkat. Amikor tisztában vagy a hibáiddal és azzal is, hogy milyen ékeid, értékeid vannak.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2016.02.20.
 • Nézettség:

  819

Civilek a Szigeten

Pályázatot hirdet a Sziget civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára. A nyertesek a Fesztiválköztársaság Civil Szigetén mutathatják be tevékenységüket.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2016.02.10.
 • Nézettség:

  1474

Úton a végtelen lehetőségek felé - ThetaHealing®

Napjainkban egyre többen ismerjük fel a bennünk rejlő lehetőségeket és azt, hogy hatalmunkban áll sorsunk irányítását saját kezünkbe venni. Szemléletünk tudatos formálásával egyre kevésbé befolyásolnak bennünket az addig észrevétlen, kondicionált viselkedés- és érzésmintáink, melyeket akár mi hoztunk létre, akár társadalmi, kulturális, vallási meggyőződésből származnak. Számos hiedelmet, elképzelést hozunk magunkkal a múltból, őseinktől, valamint a csoporttudatosságok is befolyásolják a valóságunkat.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2016.02.05.
 • Nézettség:

  2357

„Hogy lehetne még ennél is jobb?” Interjú Stattner Krisztina Access Consciousness® Minősített Facilitátorral

Emlékszem, hogy a címben szereplő kérdést egy Access Consciousness® videóban hallottam egy péntek délelőtt. Ekkor találkoztam először az önfejlesztő technikával. Azt ígérték, hogy a kérdés bármilyen helyzetből kimozdít, megváltoztatja a valóságot. Gondoltam: mit veszíthetek? Kipróbálom. Az eredménye egy szó szerint csodálatos péntek délután és hétvége lett. Ezután feltettem a kérdést: Ki tudná a legjobb módon átadni az olvasóknak az Access lényegét? A válasz hamarosan meg is érkezett. Stattner Krisztina az elsők között van, aki átadja a módszert Magyarországon.

Olvasd tovább

összesen: 98 cikk