Cikkek

image post
 • Frissítve:

  2018.09.17.
 • Nézettség:

  118

Búcsúzik az Everness Indián Nyár

Tegnap délután zárta kapuit az utolsó Everness Indián Nyár 2018. Az alsóörsi rendezvény idejére életmód – városka települt a Balaton partjára, ahol a látogatók sokféle önismereti úttal ismerkedhettek a testi-lelki jólétük érdekében.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2018.08.31.
 • Nézettség:

  113

Két hét múlva startol az Everness Indián Nyár!

Idén ősszel újra összegyűlik az önismeret, valamint az egészséges életmód iránt érdeklődők apraja és nagyja, szeptember 13-án nyit Alsóörsön az Everness Indián Nyár 2018 fesztivál. Mozgás, tánc, jóga programok, zenei koncertek, workshopok, meditációs együttlétek, hangfürdők és számtalan egyéb program várja majd azokat, akik feltöltődnének az őszi Balaton partján.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2018.08.29.
 • Nézettség:

  497

Ne félj a változástól

Kiss Henriett Theta Healing® instruktorral beszélgettünk a változásról, arról hogyan éljük, meg és mit tehetünk meg magunkért, hogy örömmel üdvözöljük az újat. Hogyan helyezhetjük a hangsúlyt a pozitívumokra ahelyett, hogy a hiány teréből aggódnánk, milyen veszteségeket kell átélnünk, hiszen a változás sok jót, új színeket, új lehetőségeket hozhat az életünkbe, kár elzárkózni előle.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2018.08.24.
 • Nézettség:

  110

„Amikor először masszíroztam az édesanyámat, megláttam benne az Embert”

Az áramlás maga az élet – szokták mondani. A tudósok az elmúlt években pedig bebizonyították, hogy ez messze több, mint egy elvont, jól csengő szólás. Győrfi Zsófi a hazai MA-URI Centrum egyik alapítója ezúttal egy olyan új-zélandi rendszerről mesél, ami az áramláson alapul, és az elmúlt 15 évben több száz embert szabadított meg testi, lelki bajaitól. A táncokat, masszázst és egész életfilozófiát képviselő technika szelíden, de hatékonyan mossa át, tisztítja és gyógyítja az emberi testet, a sejteket, ahogy a lelket és a pszichét is.

Olvasd tovább

összesen: 96 cikk