Cikkek

image post
 • Frissítve:

  2018.08.24.
 • Nézettség:

  139

„Amikor először masszíroztam az édesanyámat, megláttam benne az Embert”

Az áramlás maga az élet – szokták mondani. A tudósok az elmúlt években pedig bebizonyították, hogy ez messze több, mint egy elvont, jól csengő szólás. Győrfi Zsófi a hazai MA-URI Centrum egyik alapítója ezúttal egy olyan új-zélandi rendszerről mesél, ami az áramláson alapul, és az elmúlt 15 évben több száz embert szabadított meg testi, lelki bajaitól. A táncokat, masszázst és egész életfilozófiát képviselő technika szelíden, de hatékonyan mossa át, tisztítja és gyógyítja az emberi testet, a sejteket, ahogy a lelket és a pszichét is.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2018.07.10.
 • Nézettség:

  1048

"Köszönöm, már nem szeretnék hegyeket mozgatni."

Egy éve találkoztunk Blazsek Móni személyiségfejlesztő trénerrel. Az akkor készített interjún kívül beszélgettünk még sok minden másról is: többek között arról a hatalmas változásról, ami akkor benne és körülötte végbement. Abban maradtunk, hogy erről egy kicsit később beszélgetünk bővebben is... A nőiesség igen fontos témáján keresztül mesél magáról és rólunk, nőkről is.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2018.05.02.
 • Nézettség:

  430

"Aki az első napon ott ül a székben, már nem az ül ott a második napon."

Tavaly augusztusban beszélgettünk Kőhegyi Károllyal, az Arkloki Közösségi Központ vezetőjével. Akkor még "csak" tervei között szerepelt egy tanfolyam, mellyel: "Arra törekszem, hogy valódi lehetőséget tudjak megvilágítani az emberek számára.". Idén magam is részt vettem a tanfolyamon és mondhatom, hogy nem csak valódi lehetőséget világított meg a számomra, hanem a valódi változás útjára is léptem. Az Önazonosság I. tanfolyamról beszélgettünk.

Olvasd tovább

összesen: 98 cikk