Cikkek

image post
 • Frissítve:

  2017.06.26.
 • Nézettség:

  957

Spirituális útkeresés és spirituális fejlődés fontos lépései

Amikor reikivel ismerkedő emberekkel kerülök kapcsolatba, többször kerül elő a spirituális útkeresés, mint motiváció. A legtöbb ember – beleértve magamat is – legtöbbször azért szeretne valamit megtanulni mert változtatni akar valamit az életén. Ez lehet egy külső kézzel megfogható fizikai probléma úgy (pl. betegség), mint egy jóval megfoghatatlanabb lelki, válaszokat kereső attitűd, ami sokkal inkább egy belső életminőség megtalálására és megteremtésére irányul. Utóbbi az, amit spirituális útnak, spirituális útkeresésnek, spirituális fejlődésnek nevez a köznyelv. Azonban ezen az úton haladni sokszor ingoványos és sok önismereti munka, és alázat kell ahhoz, hogy elérd az áhított célt.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2017.06.16.
 • Nézettség:

  554

Everness: indulj el magad felé!

Egy hét múlva újra megnyitja kapuit a tudatosság fesztiválja, az Everness. 300 hazai és külföldi előadó érkezik a Balaton partjára, hogy megmutassa: lehet jobban, boldogabban, egészségesebben élni. Az Everness igazi hangulatfesztivál – állítják a korábbi évek látogatói.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2017.06.12.
 • Nézettség:

  583

Mi a te utad? - Az idei Everness-ről

Sokat gondolkodtam azon, hogy mit írhatnék az idei Everness-ről. Írjak a nagy nevű előadókról? Sokan ismerik őket. Írjak a programokról? Ott vannak az interneten, szépen összeállítva, színpadról színpadra. Állítsak össze egy közkeletű programtervet? Honnan tudhatnám, hogy mi szólít meg másokat? Arról viszont szívesen írok, hogy miért érzem úgy, hogy idén is ott a helyem az Everness-en.

Olvasd tovább
image post
 • Frissítve:

  2017.05.31.
 • Nézettség:

  748

Újra Everness!

Idén új helyszínen és a tavalyinál is színesebb kínálattal, ugyanakkor a régi hangulattal várja a feltöltődni vágyókat az Everness Fesztivál. A június 20-án kezdődő tudatosság ünnepére ezúttal 300 hazai és külföldi előadó érkezik, hogy a látogatókat egy testileg-lelkileg egészségesebb éltforma és közösségi életérzés felé segítse.

Olvasd tovább

összesen: 99 cikk