Edd magad tudatosra az Everness Fesztiválon

image post

Edd magad tudatosra az Everness Fesztiválon

Már csak pár nap és kezdődik a negyedik Everness Fesztivál, mely idén a MOL Nagyon Balaton Programsorozat részeként kerül megrendezésre, ezen a helyszínen utoljára. A hazai és külföldi spirituális előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramok várják a szellemi és lelki táplálékra vágyókat.

Na jó, de mit lehet enni?


Röviden, egészséget. Hosszan pedig mindent, mi szem szájnak ingere, persze leginkább az egészség jegyében.
A Fesztiválon mindenki megtalálja azt az ételt, amire a legjobban vágyik, ami számára a legtáplálóbb. Vega, vegán, nyers ételek, bio nassolnivalók, tápláékkiegészítők, laktóz és gluténmentes finomságok, 100%-os bio, nyers zöldturmixok, minden adalékanyagtól mentes sütemények, saláták, grillezett sajtok kínálják majd magukat az Ételudvar területén. Érdemes lesz megkóstolni a szenzációs tofubacon szendvicset, a lencseburgert, a vegán somlóit, tiramisut, a különböző nyers tortákat, a kínálat szinte végtelen!


Nyugi, lesz hús is.


Mexikói burrito, cimichanga, quesadilla várja azokat, akik kevésbé nyitottak a mindenmentes táplálkozásra, de természetesen ezeket is lehet vega módon kérni. Ha csak öt napra is, de érdemes kilépni a komfortzónából és megismerkedni nem csak azokkal az újdonságokkal, amiket a szellemnek kínál a Fesztivál, hanem a testnek is.
Edd magad tudatosra és vidd haza azt az érzést, hogy valami igazán jót (t)ettél magaddal!


A fesztivál ideje: 2016. június 28 - július 3., Balatonakarattya

Kedvezményes jegyvásárlás

Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához

Pixabay