ThetaFloating

image post

Esther Kochte: ThetaFloating

Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad! - Ajándék CD melléklettel

A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek minket, önmagunk elfogadásával vannak gondjaink. Ha folyton pénzszűkében vagyunk, a saját értékünket becsüljük alá. A gyermekkorban bevésődött és sejtszinten átvett érzelmi és mentális mintáinkkal mi magunk teremtjük meg a valóságunkat. Ha a saját önvalónkat megváltoztatjuk, az életkörülményeink automatikusan ehhez fognak igazodni.

A ThetaFloating pontosan a megmagyarázhatatlan ellenállásainkat és a titkos félelmeinket térképezi fel. A munka során a régi minták egymással ütközve meg is szűnnek, természetes életerőnk ettől kezdve akadálytalanul áramolhat, korlátozottságunk utat enged az egység és az ősbizalom érzésének. A kiterjedt tudatosságnak ebben az állapotában játszva lebegünk ide-oda érzelmeink világában, hogy megváltoztassuk benne mindazt, ami akadályozza egyéni fejlődésünket. Ez az angol „floating” (lebegés) fogalmának a lényege. Minél közelebb kerülünk eredeti lényünkhöz, annál könnyebben boldogulunk az életben. Ha összhangba kerülünk az elképzeléseinkkel, könnyűszerrel meg is valósítjuk őket, s beindul az életünk!

A mellékelt CD segítségével a legfontosabb gyakorlatokat és meditációkat rögtön ki is próbálhatjuk. A bemutatott gyakorlatok javítják a mediális érzékelést és közben segítenek kapcsolatba kerülni az önvaló magasabb szintjeivel.

"ThetaFloating - egy új tudatfejlesztő módszer Magyarországon" cikk a Bioenergetic.hu-n.

"ThetaFloating, új tudatfejlesztő és lélekgyógyászati módszer" videó a Bioenergetic.hu-n.

Esther Kochte könyvei

Bioenergetic Kiadó könyvek

Esther Kochte: "ThetaFloating" a Kiadónál

  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 264 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632912660
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 230 g
  • Megjelenés éve: 2016