Everness Fesztivál 2016 – A tudatosság ünnepe

image post

Everness Fesztivál 2016 – A tudatosság ünnepe

2016 nyarán negyedik alkalommal, immár a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként tölthetnek együtt öt felejthetetlen napot a Balaton partjára látogatók az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.

És hogy miért érdemes az Evernessen töltened öt napot?

Mert az Everness Fesztivál egyszerűen más, mint a többi. Már a bejáratnál kiléphetsz hétköznapi szerepeidből, és messzire hajíthatod az álarcaidat, mert ezekre biztosan nem lesz szükséged. A közösség alkotta nyitott és biztonságos légkörben csak az a fontos, hogy jól érezd magad és újra felfedezd valódi énedet. Meditálhatsz a Balaton partján, kipróbálhatod az akrojógát, festhetsz mandalát, beszélgethetsz az újdonsült barátaiddal, vagy egy függőágyban heverve figyelheted a táncolókat, a lényeg, hogy itt senkinek nem kell megfelelned. Legalább erre a pár napra, saját magadnak te lehetsz a legfontosabb!

Ezúttal ráadásul a magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos olyan világhírű, külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik a programhoz, akik most először lesznek jelen hazánkban.

James Redfield (A mennyei prófécia szerzője), Wm. Paul Young (A viskó, Keresztutak című könyvek írója); Kyriacos C. Markides (A ciprusi mágus szerzője); Mabel Katz (a Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye); Müller Péter, Soma Mamagésa, Kassai Lajos (A lovasíjász című dokumentumfilm szereplője), Fenyő Iván (színművész), Szabó Gyuri bácsi a Bükki Füvesember, Kereszty András, Dr. Grandpierre Atilla, Kalo Jenő, Balogh Béla, Bihari Viki (blogger, a Dumaszínház humoristája), és még sokan mások.

És hogy zenei élményekkel is feltöltekezhess, változatos zenei programok várnak rád: Estas Tonne, Kailash Kokopelli, a Meszecsinka együttes, és a tavaly nagy sikert aratott Tribali zenekar idén is fellép az Everness Fesztiválon!Az Everness további érdekessége, hogy gyerekbarát fesztiválként a családokat, sőt, már a legkisebbeket is szeretettel várják a szervezők – a közös töltődés érdekében a picik 12 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen! A családokat igazi gyerekbirodalom és számos olyan program várja, ami nyitott és biztonságos légkörben, de játékos formában enged betekintést a tudatosság világába. A Gyermekeink Mozgásáért alapítvánnyal kipróbálhatják a gyerekjógát, a jiaidot és egyéb mozgásformákat, a Kölyökpark játszóház segítségével igazi közösségként építhetnek majd saját játszóteret maguknak, de Szepes Mária Pöttyös Pannija, Kecskés Karina Mesereggelije, illetve a kreatív sátor kézműves foglalkozásai is rájuk várnak. A nagyobbak a slackline köteleken vagy zsonglőrködés közben tehetik próbára ügyességüket, sőt, esni tanulhatnak az Esések Iskolájával, és a zenéből sem maradnak ki: Tücsök Szabival örömzenélhetnek.

A fesztivál ideje: 2016. június 28 - július 3., Balatonakarattya

Kedvezményes jegyvásárlás május 31-ig

Everness Fesztivál

Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához

Everness