Filmkalauz a megvilágosodáshoz

image post

David Hoffmeister: Filmkalauz a megvilágosodáshoz

Hívd meg egy barátodat, készítsetek egy kis popcornt, és élvezzétek a Felébredést a filmekkel! A Spirituális Valóságunkra való Felébredést célként kitűzve, a filmnézés egy örömteli módja a metafizika megtanulásának és a megbocsátás gyakorlásának.

A hagyományos spirituális filmektől való radikális elrugaszkodással David Hoffmeister magához öleli a hollywoodi filmeket, mint a felébredés modernkori példabeszédeit, így alakítva a filmnézés univerzális időtöltését egy átjáróvá az Élet egy teljesen új perspektívájába. Lépj hátra, lazíts és nevess, miközben megtanulod meglátni a Nagyobb Képet! Engedd, hogy David és ez a könyv a Megvilágosodás jelenbéli megtapasztalásának gyengéd kalauza legyen számodra!

Részlet a Pillangóhatás leírásából, 18. oldal:

“A lineáris idő kísértése az a hiedelem, hogy a dolgok jobbak lennének, ha másmilyenek lennének. A probléma a múlt újrajátszásának megkísérlésével az, hogy ezek a próbálkozások elhomályosítják a felismerést, miszerint a múlt elmúlt és vége. A gyógyulás annak látása, hogy a világ minden forgatókönyve ugyanolyan, és ennél fogva nem lehet megváltoztatni; ez a tudatosság a megbocsátást nyert világ.”

Miért várnád meg, hogy a dráma az életedben játszódjon le, ha azt megtehetik helyetted a filmbéli szereplők? Az otthonod kényelmében egyszerűen hátradőlhetsz, és megfigyelheted, hogy valójában minden az elmédben történik, megengedve az érzéseknek és érzelmeknek, hogy a felszínre törjenek és elengedődjenek.

A könyv körülbelül 200 filmhez nyújt spirituális nézőpontot.

David Hoffmeister könyvei

Magánkiadás könyvek

David Hoffmeister: "Filmkalauz a megvilágosodáshoz" a Kiadónál

David Hoffmeister: "Filmkalauz a megvilágosodáshoz" megrendelés