Flowban magaddal workshop

image post

Flowban magaddal workshop

Tudatos Fiatalok Közössége

2018.03.21. 18:00 - 21:00

Pulzus Bisztro (1096 Budapest, Thaly Kálmán utca/street 50.)


TFK „FLOW-BAN MAGADDAL” sorozat

Workshop témája:
Akaratodban, Érzéseidben, avagy a Gondolkodásban vagy születetten erős?

Mert ez határozza meg, hogy Cselekvés-orientált, Kapcsolat-orientált, vagy Gondolat-orientált személyiség vagy e, amiből számtalan más dolog és összefüggés következik az életünkben. Hogy csak a két legfontosabbat említsem – meghatározhatja a pályaválasztást, de akár a párválasztásodat is!

Sőt, kapcsolatba hozható egy korábbi TFK-előadáson elhangzott téma, a ’kötődési stílusok’ kialakulásával is. Ha belegondolsz, a személyes tudat három összetevőjéről van szó, három energiafajtáról, amelyek közül az egyik dominánsabb, egy másik pedig gyengébb a szükségesnél - általában mindenkinél, holott kiegyenlített formában lenne rájuk szükség. Az orientáció meghatározza, hogy milyen feladatokat vállalsz szívesebben, és melyeket kerülsz el rendszerint. Párkapcsolatokban összefüggésben lehet azzal, hogy domináns, avagy alkalmazkodó szerepet viszel-e, kit választasz társadul, és hogy milyen jellemző játszmákban találod magadat, vagy milyen ’szeretet-nyelv’ hatására nyugszik meg a lelked, érzed magadat biztonságban.

Még azt is meghatározza, hogyan és milyen a testbeszéddel kommunikálsz, mitől csúszol stressz-állapotba és hogyan próbálsz ellene védekezni… Befolyásolja, hogy milyen cuccokban szeretsz járni, hogyan alakítod ki a lakásodat, és milyen gépkocsit választasz legszívesebben…

A workshopon a következő kérdésekre kaphatsz választ:
- Egy rövid teszt által beazonosítjuk, hogy Cselekvés-, Kapcsolat-, avagy a Gondolat-orientált karakterrel működsz-e, vagyis az akarat, az érzések, avagy a gondolati modellezés e az erősséged - Ebből világosan kiderül, hogy milyen kulcsenergiákat használsz, és melyek maradtak még kiaknázatlanul nálad
- Merre van a további fejlődés lehetséges iránya számodra, mely energiákat szükséges fejlesztened
- Az orientációra jellemző milyen elakadások, problémás helyzetek fordulhatnak elő az életedben, és azokból merre van a kiút
- Milyen a stresszkezelés, vagy az önmotiváció leghatékonyabb formája számodra
- Milyen képességeket szükséges fejleszteni és milyen tréningekre érdemes ezért elmenned
- Miben tudsz feltöltődni, energiát nyerni vagy belazulni - hogy még hatékonyabbá, kiegyensúlyozottabbá és kiteljesedettebbé válhass a döntéseidben – a kapcsolataidban és a hivatásodban egyaránt!

Most itt a lehetőség, hogy ezen workshopon kibővítsd az önismereti tudásodat ezen a téren is. Jó döntéseket hozni - az eredményesség záloga!

Részvételi hozzájárulás: 3000.-
Regisztráció: https://tixa.hu/flowbanws1

•••

Mi az a Tudatos Fiatalok Közössége?

Hasonlóan gondolkodó, tudatos életmód iránt érdeklődő fiatalok közössége, ahol a konstruktív gondolatainkat, kreatív ötleteinket megoszthatjuk egymással és tanulhatunk egymástól.

Bővebb infó: https://tudatosfiatalok.com/kozosseg/a-kozossegrol/

További tartalmakért csatlakozz a csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/949263038439817/

Flowban magaddal workshop | Facebook esemény