Húsvétváró 6 hetes önismereti és meditációs tanfolyam

image post

Húsvétváró 6 hetes önismereti és meditációs tanfolyam

Navnihal Kaur Gabriella Bujáki

2017.03.14. 18:30 - 2017.03.28. 18:30

Adi Shakti Kundalíni Jóga Központ (1093 Budapest, Bakáts utca 5.)


Jóga

A Húsvét többet jelent, mint a megvilágosodás, újjászületés ünnepe. A Húsvét a Fény imádsága is egyben. A feltámadt Krisztushoz imádkozunk, hogy vezessen minket a valótlanból a valósba, a sötétségből a fénybe, a halálból az örökkévalóságba. A kereszténység keresztje az Egótól való megszabadulás szimbóluma. Amikor az EGO megsemmisül, az Isten feltámad. Ez a kereszt jelentése.

HÚSVÉTVÁRÓ 6 hetes Önismereti és meditációs tanfolyam márc.14.-ápr.18.
keddenként 18:30-20:00

Minden gondolatnak, érzésnek, cselekedetnek két pólusa van. Pozitív és negatív. Tőlünk függ, hogy melyiknek szenteljük figyelmünket és melyiket aktiváljuk a szándékunk erejével. Ez egy lehetőség, melyet minden múló gondolattal, minden levegővétellel, minden szívveréssel mi választunk. Minden pillanat egy új lehetőség arra, hogy aktiválva a pozitív pólust, kiterjesszük a tapasztalást a felemelkedés irányába, vagy a negatív pólust aktiváljuk az összehúzódás, a megbánás és a korlátozás irányába. Amikor tudatos gyakorlással, meditációval fejlesztjük és ápoljuk az elménk pozitiv aspektusát, a dolgok látszólagos jósága és rosszasága eltűnik. A polaritás megszűnik. A kifejlődött intuitív, semleges elme teréből az életet olyannak fogadjuk el, amilyen az valójában. Hozzákapcsolódva az Univerzális elméhez sorsunk a jólét, a bőség és az áldás útja lesz. Ha megismerjük az elme működését és utasítását, akkor élvezni fogjuk ezt a világot, akkor őszintén, kegyesen és jólétben élhetünk.

Készülj fel egy intenzív tanulmányra, nem egy intellektuális versenyre, hanem egy intelligens szembesítésre a saját tapasztalataiddal szemben. Miért van erre szükség? Mert az elme téren és időn túli. Része az Univerzális elmének. Eszközként kaptad, hogy szolgáljon téged. De mi történt? Az elme ural téged és te a rabszolgája lettél.

"Man jeetai jag jeet - Győzd le az elméd! A győzelem önmagunk felett: a világ felett aratott diadal."

Ahogy felismerjük és rendszerezni tudjuk az elme különböző arculatait, ahogy képesek vagyunk megfigyelni a különböző minőségek megnyilvánulásait még a legjelentéktelenebb szokásainkban is, úgy vonjuk irányításunk alá az elménk működését, hogy aztán az Atman a Lélek szolgálatába álljon.
----------------------------------------------------------
A 6 hetes tanfolyami alkalmak és a mindennapos önálló gyakorlatok segítenek megtapasztalni/elmélyíteni a meditáció egyszerű és természetes folyamatát, akár kezdő, akár tapasztalt vagy ezen az úton. Eszközünk a csend, a prána, a mantra, a mudra és a Gong tisztító ereje.

A 6 hetes intezív meditációs utazás megtanít arra, hogy:

• hogyan integráld a csendet és a nyugalmat az életedbe
• elengedd az egészségtelen viselkedéseket
• minden pillanatot mentális tisztasággal és jelenléttel tapasztalj meg
• könnyedén hozzáférj a meditáció magas művészetéhez
• az érzéseidet, gondolataidat úgy kezeld, hogy ne függj tőlük
• kifejleszd és stabilan megtartsd a belső csendet az elmédben
• kifinomítsd az intuíciódat
• miként vezet az út a tudástól, irányzatoktól, hitrendszerektől a tiszta tapasztalásig

részvételi hozzájárulás: 13.000.-
jelentkezés: info@shaktijoga.hu
oktató: Navnihal Kaur (SNR gyakorló, Gong és hangrezgésterapeuta, kundalíni jóga instruktor)
tanfolyami napok:

keddenként 18:30-tól:
márc.14, márc.21., márc.28., ápr.04., ápr.11., ápr.18.,

Húsvétváró 6 hetes önismereti és meditációs tanfolyam | Facebook esemény