Influencer marketing mint csodafegyver? | az Úton

Influencer marketing mint csodafegyver?

image post

Influencer marketing mint csodafegyver?

Be Smart Klub

2018.04.17. 18:15 - 19:45

H13 (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)


Előadások

Bemutatjuk a H13 Akadémia és a Be Smart Klub közös szervezésű üzleti előadását:

INFLUENCER MARKETING MINT CSODAFEGYVER?

Manapság úton-útfélen találkozhatunk az influencer marketinggel, ami kétségtelenül napjaink egyik legtrendibb marketing eszköze és nem hiányozhat egyetlen meghatározó márka kommunikációjából sem. De kik is valójában az influencerek, mikor és hogyan érdemes együttműködni velük?

Előadónk, Farkas Dániel a Star Network influencer ügynökség résztulajdonosa és szakmai vezetője. Több mint 100 meghatározó véleményvezérrel működnek együtt YouTube csatornáik, Instagram és Facebook oldalaik kapcsán.
Dániel előadásában gyakorlati példákkal, esettanulmányokkal igyekszik bemutatni, hogy egy-egy jól megtervezett kampány miként tud sikeres lenni.

Belépő: 1290 Ft
Insider belépő (korlátozott számban): 2 490 Ft

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/infliencer-marketing-mint-csodafegyver


/Az Insider belépőt vásárlóknak lehetősége lesz részt venni az előadás utáni szűk körű beszélgetésen kb 30 percben az előadóval, illetve érdemes magaddal hoznod névjegykártyákat, mert lehet épp itt találod meg a jövőbeli üzleti partnered vagy a társad a következő vállalkozásodhoz. Az ár tartalmazza a snack-et és az üdítőt./

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ

Influencer marketing mint csodafegyver? | Facebook esemény