Jóga nidra & mantraSOUND fekvő koncert

image post

Jóga nidra & mantraSOUND fekvő koncert

Narada Védikus Akadémia

2018.04.06. 18:00 - 20:30

Jógaart Stúdió (7623 Pécs, Jókai u. 34.)


Jóga

Kedves Barátunk! Nagy szeretettel hívunk Pécsett a Jógaart Stúdióban április 6-án relaxálni, meditálni, zenélni, feltöltődni.
Az estre hangtálas jóga nidrával hangolódunk rá, majd mantraSOUND meditációs fekvő koncerten vehetünk részt, ahol az ősi mantrák, a meditációs- és new age zene segít egy kifinomult és emelkedett tudatállapotot megidézni.

A JÓGA NIDRA matracokon fekve hangtálak meditatív hangzásával méginkább bensőségessé, pihentetővé varázsolja a relaxációt és elmélyíti meditációt. A hangtálak kifinomult hangja harmonikusan támogatja a jóga nidrát, illetve az energetikai és vizualizációs gyakorlatokban való elmélyülést.

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálaink intenzíven hatnak fizikai, finom fizikai és mentális síkon egyaránt. Egy-egy hangtál 7-12 fém ötvözetéből készül, melyek ötvözete hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra – tehát e hangszerek nem csak hangokat, hanem jótékony, harmonizáló rezgéseket is közvetítenek.

A jóga nidra egy különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével megvalósítható a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxáció. Másfél óra jóga nidrában töltött idő felér 4 óra alvással. A jóga nidra rendszeres gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképesség, javul a koncentráció és a memória. Erősödik a stressztűrő képesség, és minden gyakorlással egyre közelebb kereülünk a benső harmóniánk megvalósításához, fenntartásához és fejlesztéséhez.

A MANTRASOUND MEDITÁCIÓS FEKVŐ KONCERTEN együtt, még intenzívebben, erőteljesebben hatnak a többezer éves mantrák és talán méginkább bevonzzák a tudatfókuszt egy felsőbb síkra - ha együtt meditálunk.
Ezért is gyere el Te is Pécsett a Jógaart Stúdióba április 6-án 18 órakor kezdődő estünkre.

Instruál és zenél: Bakos Judit Eszter | Virinchi Shakti, YA-RYT 500 jógatanár, mantraénekes

Jegyár: 2000 Ft, ami levásárolható CD lemezekre

Bővebb információ: http://www.virinchimantrasound.hu/hu/

BEJELENTKEZÉS: http://www.virinchimantrasound.hu/hu/esemenyek
vagy Bors Zitánál itt: 30/733-2492, email: yogapecs@gmail.com vagy info@narada.hu

Várunk nagy szeretettel!

Narada Akadémia profilja

Jóga nidra & mantraSOUND fekvő koncert | Facebook esemény