Ki kérdezi, hogy ki vagyok én?

image post

Deepak Chopra - Eckhart Tolle: Ki kérdezi, hogy ki vagyok én?

Eckhart Tolle és Deepak Chopra beszélgetése létünk transzcendens dimenziójáról

Kivételes alkalom, hogy korunk legnagyobb spirituális mestereitől tanulhatunk: a kötethez tartozó DVD-nek köszönhetően Eckhart Tolle és Deepak Chopra első közös szereplésének lehetünk szem- és fültanúi. A közel kétórás beszélgetés során bölcs meglátásaik segítenek, hogy kilépjünk gondolataink szüntelenül zajongó körforgásából, és megtapasztaljuk a transzcendens pillanatot, amelyben felismerhetjük az egón túlmutató és a világegyetemmel egységben létező identitásunkat.

Hogyan legyünk jelen a mostban? Mi a különbség a gondolatokon és a jelenléten alapuló létezés között? Hogyan fertőzheti meg a gondolat az elménket, akár a vírus? Hogyan azonosuljunk valódi önmagunkkal, nem pusztán az önmagunkról alkotott képpel? Hogyan válthatunk át a tudatosságba és hívhatjuk be a jelenlét állapotát a pillanathoz való tökéletes igazodás révén?

Külön ajándék, hogy a beszélgetés végén dr. Wayne W. Dyer is csatlakozik a színpadon a két tanítóhoz. A 2015-ban elhunyt mester a mindent átható, feltétel nélküli isteni szeretetről beszél, és arról, hogyan élhetjük meg mi magunk is ezt az állapotot. Légy részese Te is e három nagyra becsült tanító felemelő találkozásának!

Deepak Chopra - Eckhart Tolle könyvei

Bioenergetic Kiadó könyvek

Deepak Chopra - Eckhart Tolle: "Ki kérdezi, hogy ki vagyok én?" a Kiadónál

  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 96 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632912905
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2016