Kihagyhatatlan lesz az utolsó Vegan Sunday Market

image post

Kihagyhatatlan lesz az utolsó Vegan Sunday Market

Június 11-én lezárul egy fejezet, ugyanis véget ér a havonta visszatérő, az Anker’t-et megszínesítő vasárnapi vegán piac. Még egyszer, utoljára azonban nagyot fog szólni.

Egy korszak most a végéhez ért, hiszen a 2016 december óta minden hónapban megtartott Vegan Sunday Market nyári szabadságra megy. Az a szerencse, hogy csupán a nyár végéig kell nélkülözni a jól megszokott vidám vasárnapokat, ugyanis ősszel, újult erővel, ismét visszatér a Vegan Sunday Market.

Ez nem azt jelenti, hogy a rendezvény csendben köszön el. Az szezon utolsó piacára nagyágyúkkal készülnek a szervezők: a változatos programok és újdonsült kiállítók mellett nyereményjátékokkal is színesítik az eseményt. Nem éri meg kihagyni.

Különböző vegán és cruelty-free portékák között válogathatsz, kipróbálhatod a legbőrbarátabb kozmetikumokat, de betárazhatsz a grillszezonra is, sütéshez előkészített szejtánokkal és kolbászokkal, szószokkal, mártogatósokkal, friss árukkal. Ha nincs kedved otthon grillezni akkor pedig reggelizz, ebédelj és vacsorázz meg a piacon, hiszen Budapest kedvenc vegán kajáldái szolgálják fel a tutit a helyszínen.

Gyere el és tapasztald meg az utolsó Vegan Sunday Market magával ragadó világát. Ha már voltál, tudod miről van szó, ha még nem, mire vársz? Most vasárnap irány az Anker’t! Nyitás délelőtt tízkor.

  • Helyszín: Budapest, 1061. Paulay Ede utca 33. (Anker't)
  • Dátum: 2017.06.11.
  • Nyitvatartás: 10:00 - 18:00
  • Belépő: HELLÓ!
  • Megközelítés: Opera metró megállótól 2 percre.

Vegan Sunday Market - június 11.