Kiss Henriett

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2018.10.20.
  • Nézettség:

    340
  • Kategória:

    Profil

Kiss Henriett

Hogyan kerültem kapcsolatba Dr. Eric Pearl-el?

Februárban éppen egy csodálatos helyen pihentem, amikor a Facebook profilom idővonalán megjelent egy 2012.-ben vele készített interjú. kapcsolatteremto-gyogyitas

Nagyon megfogott a tartalma, olyan információk hangzottak el, ami hatással volt rám, éreztem, hogy ennek valamilyen szerepe lesz az életemben.

Ezért megtartottam a linket a böngészőben, és márciusban újra elővettem. Olvasás közben ismét elfogott ez az érdekes érzés, ezúttal azonban sokkal erősebb volt. Azzal a lendülettel felkerestem a weboldalát, elolvastam szinte minden betűjét, és azon nyomban megrendeltem a 2. Könyvét, melynek címe: Reconnective-healing-HeniÍgy szólott Salamon ( az elsőt, melynek címe: Kapcsolatteremtő Gyógyítás, csak később tudtam megszerezni, mert már nem lehet kapni a könyvesboltokban).

Itthon felkerestem azt a hölgyet, aki rendelkezik érvényes képesítéssel, így ő segített abban, hogy tudjam teljesíteni azt az előfeltételt is, miszerint kapnom kell legalább egyszer Kapcsolatteremtő Gyógyítást. S bár csak később realizálódott számomra, hogy a Kapcsolatteremtés, – ami két alkalom, és egyszer kapom meg az életem során- a következő szint előfeltételei közé tartozik, ez is felejthetetlen élmény volt a számomra!

Fantasztikus élmény volt a kapcsolatteremtő gyógyítás képzés

Hollandiában fantasztikus élményben volt részem, mert pont az első sorban volt számomra egy üres hely, melynek köszönhetően közvetlen közelről hallgathattam az előadást, melyet partnerével, Jillian-el tartott. Mindketten nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, így már az előadás alatt volt közöttünk kommunikáció, a végén pedig beszélgettünk arról, hogy milyen képzési lehetőségeim vannak a továbbiakban.

Májusban tehát részt vettem a Level II. Reconnective Healing Foundational Practitioner Programban, melynek eredményeként Kapcsolatteremtő gyógyítást végezhetek.

kapcsolatteremto-gyogyitas-certifikacio
Egészen varázslatos élményekben volt részem, hiszen Eric két alkalommal is bemutatta rajtam a kapcsolatteremtő gyógyítást, hogy hogyan működik, és őszintén mondom nektek: Földön túli élmény volt számomra a szó legszorosabb értelmében!

A 2. Nap este Jillian és Eric meghívtak este egy beszélgetésre, ahol a csapatuk több tagja is ott volt, és hatalmas megtiszteltetésnek éreztem, hogy ott lehetek!

Ősszel folytatom a képzést, és ismét utazom Hollandiába, hogy a Program következő szintjére léphessek.

Nagyon várom már, de addig is szeretettel várok mindenkit, aki szeretné kipróbálni, hogyan hat az életére a Kapcsolatteremtő Gyógyítás!

Ha felkeltette az érdeklődésedet, és szeretnéd kipróbálni, írj bátran!

A kapcsolatteremtő gyógyítás eredeti nevén Reconnective Healing | Thétaforrás

06 70/770-7025