Kundalíni jóga workshop az intuíció és az aura megerősítésére

image post

Kundalíni jóga workshop az intuíció és az aura megerősítésére

Navraj Singh

2017.05.20. 10:00 - 13:00

Adi Shakti Kundalíni Jóga Központ (1093 Budapest, Bakáts utca 5.)


Jóga

Amikor erős az Aura, felerősíti a 7 fő csakra működését. Ahogy a Föld elektromagnetikus tere megvéd bennünket a kozmikus veszélyektől, úgy az aurának is van egy védelmi funkciója, amely kiszűri a negatív hatásokat és bevonzza a pozitív hatásokat az életünkbe. Úgy írják le, mint, ami képes minden irányban kilenc lábnyira kitágulni, az emberi intuíció képessége miatt. Ezért szoros kapcsolatban áll a Fényívvel és a három elmével, a Negatív, a Pozitív és a Semleges elmével.

A Fényívnek vagy Glóriának ugyanúgy van egy protektív és egy projektív funkciója, mint az aurának. A Fényív az Aura nukleusza, amely az aktuális elmeállapotot tükrözi és vetíti ki minden egyes pillanatban. Ezért nem mindegy, hogy milyen tudatállapotot tartunk fent, mert az mindig kivetül a környezetünkre. A Fényív közvetlen kapcsolatban áll a Harmadik Szemmel és az intuícióval. Míg az Aura az itt és mostról, addig az intuíció képessége az időben és térben távol lévő dolgokról tájékoztat.

"Az intuíció a hatodik csakrából ered. Az intuíció a boldogság forrása. Az intuíció az a személyes valóság, amihez a személyiségnek igazodnia kell. Az a természetes szépség, amit normális esetben az életedben áramolni szeretnél, természetes módon valósul meg az intuíció által. Nem az intelligencia által, mert az intelligencia ritkán használja a Semleges Elmét.
Két szóban összefoglalva: amikor az Egód működik, akkor nem működik az intuíciód. Amikor az intuíciód működik, nem működik az Egód." Yogi Bhajan

A workshop célja az, hogy tudatos kapcsolatot építsünk ki ezekkel a testekkel és a hozzájuk tartozó emberi minőségekkel. A workshop során egy rövid elméleti bevezetést követően gyakorlati munkával, kriyával és meditációval erősítjük az Aurát és az intuitív képességeinket.

!!!Nagyon nagy örömmel fogadunk kezdőket is!!!
A workshopon való részvétel nem igényel előzetes jóga tapasztalatot!

Szeretettel várlak az Adi Shakti Jóga és Oktatóközpontban!

Időpont: 2017.05.20, 10:00-13:00
Díja: 5000 Ft
Cím: IX. Budapest, Bakáts utca 5.
Bejelentkezés: 30.44.33.521; navraj@shaktijoga.hu
Navraj Singh

Kundalíni jóga workshop az intuíció és az aura megerősítésére | Facebook esemény