Legelő Salátabár

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2016.05.02.
  • Nézettség:

    953
  • Kategória:

    Profil

Legelő Salátabár

A Legelő Salátabár egy olyan hiánypótló vendéglátóhely mely a salátázás újfajta élményét kínálja és igazi úttörője az egészségbárok budapesti térhódításának. Célunk egészségeset és finomat adni megfizethető áron mindazok számára, akiknek fontos a minőségi táplálkozás, az egészséges életmód vagy egyszerűen csak unják már az egyhangú ételeket és ennének egy jó salátát.

A Legelő a zöldségekre és gyümölcsökre összpontosít, de nem csak vegetáriánusoknak szól. Választékunkat folyamatosan vendégeink igényeihez igazítjuk. Fontosnak tartjuk, hogy valóban friss alapanyagokból, gyorsan készítsünk el olyan kreatív ételeket, melyek akár helyben fogyasztásra, akár házhoz szállításra is alkalmasak. A középpontban mindenképp a saláta áll!
Lehetőséget adunk arra is, hogy vendégeink ne csak előre összeállított ételeinkből tudjanak választani, hanem saját fantáziájuk alapján egyedi salátákat is alkothassanak. Ráadásul a válogatás közben az egyes alapanyagok tápanyagtartalmát is nyomon követhetik. A speciális étrendet követőkre is gondoltunk, így étlapunk és webshopunk kialakításánál dietetikus szakember segítségét kértük.

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 46/a

Legelő Salátabár

Legelő Salátabár

06 70/949-9997