Lélekmozaikok

image post

Dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea: Lélekmozaikok

Önismeret, Tudatosság, Személyiségfejlődés - A Tudattérkép 33 titka (második, bővített kiadás)

Életünk során mindnyájan harmóniára, testi, lelki egészségre és bőségre törekszünk, sokszor azonban nehézségekkel szembesülünk. Tudjuk-e ezeket a helyzeteket lehetőségként látni? Mitől függ az, hogy míg egy élethelyzet megoldása valakinek könnyű feladat, addig másnak egy komoly probléma, amitől fél? Milyen gyakorlati előnyökkel jár a tudatszintek megismerése?

A személyiség-és spirituális fejlődés szakaszainak ismeretében jobban megismerjük Önmagunkat és másokat. Olyan összefüggéseket értünk meg, amelyeknek köszönhetően könnyebben teremtünk egyensúlyt életünk négy fő területén: kapcsolatainkban, munkánkban, pénzügyeinkben és egészségünkben. Hozzásegít, hogy hatékonyabban működtessük a vonzás törvényét, így álmaink és céljaink is könnyebben válnak valóra.

A könyv számos tapasztalati meglátással ébreszt rá a saját életünk iránti felelősségvállalás elkerülhetetlenségére. Inspirál és közelebb hozza a hétköznapi élethez a tudatosság mibenlétét. Megtanulhatjuk belőle, mit tegyünk, hogy sorsunkat felemeljük, és magasabb tudatossági szintre kerüljünk.

Szeretettel kívánok nagy felismeréseket neked is a könyv olvasása közben!
Dr.Ábrahám-Hörömpő Andrea kevesebb

Dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea könyvei

Magánkiadás könyvek

Dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea: "Lélekmozaikok" a Kiadónál

  • Oldalak száma: 296
  • Borító: puhatáblás, ragasztókötött
  • Súly: 460 g
  • ISBN:9789631226843
  • Kiadás éve: 2015