Magánkiadás könyvek

image post

Aranylövés az elmének

Ez a mű egyedi részletességgel tárja elénk egy felébredett ember útját. Soha nem látott minőségben kapunk betekintést az elme tisztulásába, és mindezt fordítási torzulások nélkül.

Olvasd tovább
image post

A találkozás, ami elrendeltetett

„Hiszek a találkozásban, ami elrendeltetett. Nem a Sors szeszélye sodor egymáshoz két embert, sokkal inkább a saját választásaink. Ezeket a választásokat pedig a lelkünk hozza, sokszor még a leszületésünk előtt. De egyetlen ilyen választás sem végleges!”

Olvasd tovább
image post

Filmkalauz a megvilágosodáshoz

Hívd meg egy barátodat, készítsetek egy kis popcornt, és élvezzétek a Felébredést a filmekkel! A Spirituális Valóságunkra való Felébredést célként kitűzve, a filmnézés egy örömteli módja a metafizika megtanulásának és a megbocsátás gyakorlásának.

Olvasd tovább
image post

A Cél az egyetlen választás (e-book)

A Cél az egyetlen választás című könyv egy beszélgetés David Hoffmeister és néhány tanítványa között, akik az 1990-as években köré gyűltek. Feltárja azt az egyetlen választást, mellyel valaha is rendelkezhetünk ebben a világban, és hogy az élet mennyire egyszerű lehet, amikor ezt a választást megértjük.

Olvasd tovább
image post

Hogyan válj pénzzé (munkafüzet)

Ezt a munkafüzetet az Access Consciousness® alapítója, Gary M. Douglas, csatornázta, hogy nagyobb rálátást és könnyedséget adjon a pénzzel – Egyszerű lépések, hogy
rálátást adjanak a pénzre, és hogy elkezdj TÖBBET birtokolni!

Olvasd tovább
image post

Égi Dallamok

Az élet számtalan nehézséget, gondot, problémát gördíthet elénk. Sokszor bizony nem tudunk ezeken az akadályokon könnyedén átlépni, máskor pedig a támogató segítség hiányzik. Jól jönne ilyenkor egy kapaszkodó, amihez bármikor nyúlhatunk, akár egy könyv, amitől, ha csak egy gondolat erejéig is – bizakodóbban láthatjuk a világot.

Olvasd tovább
image post

Nincs Többé Jófiú!

Miért van az, hogy folyton csak adunk, de mégsem kapunk érte elég köszönetet? Miért van az, hogy folyton más kedvében akarunk járni, a miénkben viszont senki? Miért van az, hogy a nők mindig a bunkókat választják? Miért nem kapunk elismerést, és miért félünk a kritikától?

Olvasd tovább
image post

Egészséges életmód 21 nap alatt

Ha energikusabb, vidámabb és elégedettebb életre vágysz, lemondások és önsanyargatás nélkül, akkor jó helyen vagy! Vedd kezedbe az irányítást, és alakítsd ki a számodra legegészségesebb életet akár 21 nap alatt!

Olvasd tovább