Magyarországon egyedülálló gasztrofesztivál lesz Budapesten

image post

Magyarországon egyedülálló gasztrofesztivál lesz Budapesten

Idén tavasszal ismét megrendezik hazánk egyetlen olyan fesztiválját, amelyet az izgalmas növényi ételkülönlegességeknek dedikálnak: május 11. és 14. között lesz a III. Vegan Food Fest.

Az Allee melletti sétányra szervezett négy napos Vegan Food Festre látogatók betekintést nyerhetnek a növényi ételek izgalmas világába. A rendezvény egyik különlegessége, hogy mindegyik kiállító egy olyan előétellel, főétellel vagy desszerttel készül a Vegan Food Festre látogatók legnagyobb örömére, amelyet csak a négy napos rendezvény keretein belül lesz lehetőség kóstolni. Azaz sem a rendezvény előtt sem a rendezvény után, nem teszik étlapra a vendéglátó egységek a kifejezetten Vegan Food Festre megálmodott ételkülönlegességeket.

Az egyedi gasztro-kreálmányokon túl természetesen a megszokott ételek vegán megfelelőjét is beszerezheted: tejmentes fagylaltok és jégkrémek, vegán hamburgerek és hotdogok, érlelt sajtalternatívák, nyers ételek és a kihagyhatatlan veganizált magyar fogások.

Magyarország kedvenc vegán, vegetáriánus és vegán-barát éttermei, cukrászdái, street foodosai és bisztrói gondoskodnak majd a négynapos ízkavalkádról. Neked csak azt kell eldönteni, hogy melyik finomságot kéred. Az ajánlat négy napig áll, ne hagyd ki ezt lehetőséget és látogass el május 11. és 14. között az Allee mellett található Kőrösy József sétányra.

További információk a rendezvényről, illetve a kiállítókról az eseményre kattintva megtekinthetők.
  • Helyszín: 1117. Budapest, Kőrösy József utca (Allee melletti sétány)
  • Dátum: 2017.05.11.-14.
  • Nyitvatartás: 10:00 - 22:00
  • Belépő: A rendezvény ingyenes!
  • Megközelítés: Újbuda központtól 1 perc séta.
  • Ott találkozunk!

III. VEGAN FOOD FEST - május 11-14.