Mandala színező füzet - Égi-földi szerelem

image post

Németh Eszter: Mandala színező füzet - Égi-földi szerelem

Ez a 24 oldalas inspirációs füzet sok-sok mindent rejteget magában, amit a kíváncsi szemek, ügyes kezek, és a belső úton járó lélek lépésről lépésre fedezhetnek fel.

A mandalák színezése segít kibontani és megélni a benned élő kreatív alkotót. Létre-hívás közben megélheted az ellazulás, megnyugvás hosszú perceit. Sokszor spontán bekövetkezik a gondolatmentes jelenben létezés állapota a mandalák formálása közben.

Alkotás előtt a legjobb, ha ráhangolódsz a saját belső célodra, pl. párkapcsolat, szerelem, gyógyulás, emberi kapcsolatok, hivatás, munka, anyagiak,... majd ezzel a témával lélegzel együtt, míg színezed a mandalád. Minden mandalában találsz üres belső teret is, ide belerajzolhatod a saját jelképeid, szimbólumaidat is.
A kész alkotással meditálni is lehet, ez tovább segít neked az öngyógyításodban vagy a vágyott állapotod megteremtésében.

A füzet speciális, bátran színezhető kemény papírra készült, egy oldalas nyomással, így a mandalák könnyedén kivehetők a füzetből és képként ékesíthetik otthonod meghitt falait. Így a mandala hatni tud a térben, a szimbólumaid mindig veled lesznek, és erősítenek céljaid megteremtésében. Egy csodásra színezett mandala ajándéknak is igazán egyedi alkotás.

Németh Eszter könyvei

Magánkiadás könyvek

Németh Eszter: "Mandala színező füzet - Égi-földi szerelem" a Kiadónál

Németh Eszter: "Mandala színező füzet - Égi-földi szerelem" megrendelés