Érintés nélküli szállítások

Mandala színező füzet: Gyógyító szimbólumok

0 / 50 értékelés alapján
(0 értékelés alapján)

Külső raktáron Szállítás: 1-2 munkanap

Segíti kibontatni a kreativitásod. Ellazít, megnyugtat, spontán a jelenben tart. Hangolódj rá a belső célodra! A mandala segít az öngyógyytásban, céljaid elérésében. Az elkészült mandalát képként is kirakhatod.

A Mandallam inspirációs füze...

Termékazonosító: 344175

Mennyiségi egység: 1 db (Egységár: 2 690 Ft/db)

Segíti kibontatni a kreativitásod.
Ellazít, megnyugtat, spontán a jelenben tart.
Hangolódj rá a belső célodra! A mandala segít az öngyógyytásban, céljaid elérésében.
Az elkészült mandalát képként is kirakhatod.

A Mandallam inspirációs füzetek sok-sok mindent rejtegetnek magukban, amiket a kíváncsi szemek, ügyes kezek, és a belső úton járó lélek lépésről lépésre fedezhetnek fel.

A mandalák színezése segít kibontani és megélni a benned élő kreatív alkotót. Létre-hívás közben megélheted az ellazulás, megnyugvás hosszú perceit. Sokszor spontán bekövetkezik a gondolatmentes jelenben létezés állapota a mandalák formálása közben.
Alkotás előtt a legjobb, ha ráhangolódsz a saját belső célodra, pl. párkapcsolat, szerelem, gyógyulás, emberi kapcsolatok, hivatás, munka, anyagiak,... majd ezzel a témával lélegzel együtt, míg színezed a mandalád. Minden mandalában találsz üres belső teret, ide belerajzolhatod a saját jelképeid, szimbólumaidat is.

A kész alkotással meditálni is lehet, ez tovább segít neked az öngyógyításodban vagy a vágyott állapotod megteremtésében.
Minden füzet speciális, bátran színezhető kemény papírra készült, egy oldalas nyomással, így a mandalák könnyedén kivehetők a füzetből és képként ékesíthetik otthonod meghitt falait. Így a mandala hatni tud a térben, a szimbólumaid mindig veled lesznek, és erősítenek céljaid megteremtésében. Egy csodásra színezett mandala ajándéknak is igazán egyedi alkotás.
A füzetek A4-es méretűek és 12 kézműves mandala található benne.

Hogyan és miért születnek e füzetek?

Többen megkerestetek, hogy nincs mindig lehetőségetek eljönni az eseményekre, vagy közben is szeretnétek otthon színezni, mert megtapasztaltátok jótékony, emelő, tisztító, örömteli hatását, vagy épp klassz, kreatív ajándékot kerestek ismerősötöknek. Erre a hívásra válaszként rajzoltam nektek a mandalákat, és mindegyik kézzel készült, azaz kézműves alkotás.

A Gyógyító szimbólumokról, a harmadik füzetről

Sokat beszélgetek veletek és folyamatosan gyógyítom a saját éltem - testem - lelkem egyaránt. Tapasztalom, hogy milyen életterületeken, témákban van szükségünk megerősítésre, tisztításra, rendszerezésre, megértésre. Ezek ihlették a gyógyító szimbólumú mandalákat. Kívánom, hogy szolgálják egészségeteket, kerekségeteket!

Szerző: Németh Eszter

További rendelhető Mandallam színező füzetek (a Kapcsolódó termékek fül alatt):

Égi-Földi Szerelem - Miért Égi-Földi Szerelem a címe?

Mert alkotás közben égi jelenségekkel, földi szépségekkel és szeretettel, szerelemmel kapcsolatos képeket kaptam. Másrészt azt gondolom, hogy az életünkben mindent - legyen az munka, pénzügyek, család, egészség - e hármas szeretetteljes kapcsolódásban lehet kiteljesíteni.

Évszakok - Miért Évszakok a második füzet címe?

Mert mindig elvarázsol az örök körforgás, a változó természet formákban gazdag világa. Sok-sok inspirációt és örömet kaptam már az évszakok csodálatos áramlásából. Kívánom, hogy támogassanak benneteket is az örömben, kiteljesedésben.
Cikkszám: M003 Kategória:
Termékazonosító 344175
CikkszámM003

0 értékelés alapján

0 átlagosan
0
0
0
0
0

Oszd meg a véleményed!

Az értékeléshez jelentkezz be.

Még nem érkezekezett vélemény.

Segíts másoknak! Mondd el, mit gondolsz a termékről.