Milliók gyászolják Dr. Wayne W Dyer írót, spirituális tanítót

image post

Milliók gyászolják Dr. Wayne W Dyer írót, spirituális tanítót

"Wayne elhagyta a testét, meghalt az éjszaka folyamán. Mindig azt mondta, alig várja, hogy elkezdődjön a következő kaland és nem fél a haláltól."

Szombat éjjel, 75 éves korában hunyt el Dr. Wayne W Dyer nemzetközileg elismert író és spirituális tanító. Életével milliókat inspirált és motivált világszerte. Halálával nem távozott az a sok tanítás, bölcsesség és szeretet, amit az embereknek adott világszerte.

"Célom, hogy segítsek az embereknek, hogy önmagukba nézzenek és változtassanak a gondolkodásukon. Ne feledjük, hogy nem ország, faj vagy vallás vagyunk. Örök lelkek vagyunk. Spirituális lényként tekintve magunkra címkék nélkül egy lehetőség arra, hogy megváltoztassuk a világot és egy szent helyet hozzunk létre az egész emberiség számára."

Barátai így búcsúznak tőle:

"Jóbarátom, Dr. Wayne W. Dyer ma elhunyt. Megerősítéseket mondok neki és a családjának és tudom, hogy ragyogása mindannyiunkat elér a másik oldalról."
Louise Hay

"Mindig öröm volt Dr. Wayne W. Dyer-el beszélgetni az élet nagy kérdéseiről. Mindig nagy válaszai voltak. Nyugodj békében Wayne. Elhoztad a fényt."
Oprah Winfrey

"Mélyen gyászolom hirtelen eltávozott, élethosszig tartó barátomat, Dr. Wayne W. Dyer-t. Két hete láttam a Chopra Center-ben, jó hangulatban. Az éves, egy hétig tartó elcsendesedésem most még csendesebb lesz."
Deepak Chopra

"A mennynek új angyala van - Isten álja Wayne Dyer-t, aki most a mennyben van, miután elhunyt álmában. Wayne, annyira fogsz hiányozni! Köszönöm a barátságodat és minden inspirációt és támogatást amit adtál nekem az évek során, és a figyelemreméltó munkát amit ezen a bolygón végeztél. Míg nagyon szomorú vagyok az elmúlása miatt, tudom, hogy az ő lelke most szabadon pihen, felfedez és tanít. Ő maga az Isteni Fény. Imádkozom Wayne gyerekeiért és szeretteiért, hogy vigaszt találjanak az átmenet ideje alatt. Szeretettel, Doreen."
Doreen Virtue

Köszönjük Wayne csodálatos hozzájárulását az életünkhöz és az egész világhoz.

Drwaynedyer.com

Dr. Wayne W. Dyer

Hay House