Mesterkurzus és Mesterkurzus workshopok

image post

Mesterkurzus és Mesterkurzus workshopok

Anamé Program Magyarország

2018.02.03. 09:00 - 2018.02.04. 19:00

Vasas Pasaréti Sportcentrum Vívóterme, 1026 Budapest, Pasaréti út 11-13.

MESTERKURZUS: Kiterjedt és kiteljesedett tudatosság

Időpont: 2018. február 3-4., mindkét nap 09:00-19:00

Helyszín: Szombaton 09:00-15:00 között a nyitott workshopokat a Vasas Pasaréti Sportcentrum Vívótermében tartjuk, utána pedig a teljes Mesterkurzuson résztvevők számára szombat délután és egész vasárnap az Anamé Pestben folytatódik a gyakorlás.

Bejelentkezés: https://www.anameprogram.com/esemeny-reszletek/19953

Kezdő gyakorlókat is nagy szeretettel várunk!

Világunkban az irányok (fent, lent, elöl, hátul, jobbra és balra) fontos szellemi jelentéssel bírnak. A testünk elülső része a külvilággal való kapcsolatunkért felel. Nap mint nap használjuk az erőnket, a motivációnkat és az éber tudatunkat, hogy a világban előre jussunk. Emellett létezik azonban egy másik, óriási birodalom, amely végtelen erővel és végtelen tudatossággal egyengetné az utunkat, ha használnánk a képességeit. Ez a birodalom a testünk hátulsó részéhez tartozik, és felmérhetetlenül nagy potenciállal rendelkezik.
Ez a Mesterkurzus elindít azon az úton, amely segít felvenni a kapcsolatot ezzel a végtelen szellemi töltéssel, és lehetővé teszi, hogy szabadon használhasd az erejét.

Gyakorlás - Meditáció - Kérdések és válaszok - Szellemi gyakorlatok - Koncentrációs gyakorlatok Anaméval- Gyakorlás az Anamé Csapattal

Szokásunkhoz híven a Mesterkurzus részét képező két workshopot most is elérhetővé tesszük mindenki számára. Aki a teljes Mesterkurzusra jelentkezik, annak külön nem kell jelentkeznie ezekre a workshopokra.

A két workshop egymásra épül, de külön-külön is látogathatók.

Workshop 1. 9:00-12:00
Végtelen lehetőségek - STABILITÁS

Tapasztald meg azt az óriási stabilitást, ami a tested hátsó részéhez kötődő szellemi térhez tartozik! A részed, mégis sokkal több nálad. Engedd, hogy a támaszod legyen. Érezd meg a biztonságát és megtartó erejét, és élvezd a védelmet, amit nyújt számodra!

További részletek és bejelentkezés:
https://www.anameprogram.com/esemeny-reszletek/19954

Workshop 2. 12:00-15:00
Végtelen lehetőségek - ERŐ

Tapasztald meg azt az óriási erőt, ami a tested hátsó részéhez kötődő szellemi térhez tartozik! Ez az erő a tied. Ébreszd fel magadban és kezdd el használni! Látni fogod, hogy sokkal hatalmasabb vagy, mint gondoltad.

További részletek és bejelentkezés:
https://www.anameprogram.com/esemeny-reszletek/19955

A 20 órás Mesterkurzus 16 óra gyakorlást foglal magába, valamint mindkét nap 2-2 óra szünetet.

Szeretettel várunk,
Az Anamé csapat

Anamé Kundalíni Program profilja

Mesterkurzus és Mesterkurzus workshopok | Facebook esemény