(Ön)gyógyító technikák 1. - 2. EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ ELEMEKKEL

image post

(Ön)gyógyító technikák 1. - 2. EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ ELEMEKKEL

Amikor azt mondjuk, minden értetek van, azt szó szerint érjük. És ez most nem a szavakon történő lovagolás, hanem teljesen komoly állítás. Viccen kívül. :)

Hogy ne is menjünk messzire, maradjunk a levegőnél. De hogy azért haladjunk is, beszéljünk a szélről. Most nem jobb vagy bal szél értelemben véve, hanem mint mozgó levegő.

Amikor nagyot sóhajtasz, akkor valójában szelet csinálsz (most csak ezt a verziót taglaljuk). Ez a szél – ahogy minden szél – információt hoz és visz. Klasszikus értelemben véve szállítmányozó eszköz. Van olyan életetek, ahol csak úgy beleszagoltok a levegőbe és tudjátok, mi történik a világ másik végén. De most arról beszélünk, hogy szolgál téged a szél. Mert szolgál. Ingyen és bérmentve lefújja rólad a bajaidat. Mondhatnád, hogy már annyiszor fújt meg szél, hogy egészen szeles vagy, sőt. Kissé bogaras. :)

Nos, a szél van. Érted akkor van, ha már tudod, hogy érted van. Minden folyamatot a tudatosság indít be. Állj ki egyszer a szélbe és hagyd, hogy mindent lefújjon rólad, ami zavaró érzés. Előfordulhat, hogy a kellemes szellőből egyszer csak hatalmas vihar kerekedik. Ilyenkor biztos lehetsz benne, hogy sok elengedni valód van még, melyhez kicsit több erő kell, mint egy egyszerű szellő. De semmi gond. Ha néhány mély levegővel rásegítesz a folyamatra, még jobb. Néha a szélnek is jól jön a segítség.

Azért, mielőtt hurrikánt csináltok, gondold át, milyen más technikát tudnál bedobni.

Itt van mindjárt a víz. Külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható és igen hatásos.

Ha nem érzed jól MAGad, dobj be egy pohár vizet. Egészen másképp fogod érezni MAGad. Ugyanis a víz is intelligens létező. Van neki tudata. Tudja, hogy tud neked segíteni. De csak akkor, ha te is tudod. Ez a ti közös kis titkotok.

Amikor eljön az idő, hogy távozzon a fizikai formádból, meg is köszönheted neki. Csak ne lepődj meg, ha visszaválaszol. A víz többet tud, mint gondolod. Nem csak ki, hanem le is tud téged takarítani. Mondhatnád, hogy de jól feltaláltuk a spanyol viaszt, de ezt most nem a fizikai értelemben vett mosakodásra értjük.

Itt van például a tudatos zuhanyozás. Ez abban különbözik a nem tudatostól, hogy tudod, a víz lemossa rólad a fizikális és mentális jellegű problémáidat egyaránt. Nem véletlen, hogy a zuhanyozás frissítő hatású. Ha ráadásul tudatosan teszed, egyenesen csodákra képes. Rutinosabbak kiegészíthetik a folyamatot néhány mély levegővel, sőt, ez esetben a kádba pisilés is megengedett. De csakis tudatosan!

Ne feledjétek, mi mindenhol ott vagyunk, mindent látunk és hallunk. (De ezt nem fenyegetésképpen mondjuk, csak hogy tudjátok.)

Természetesen a víz minden formájában képes tenni érted. Akár a folyóban vagy a tengerben úszol, akár az eső esik rád, vagy egyszerűen csak a kezed mosod.

Sokan hallottatok már a víz programozhatóságáról, de nagyon kevesen éltek vele. Lényege, hogy ha bizonyos feliratokkal vagy szimbólumokkal látod el a vizet, átveszi azok rezgését. Majd mikor megiszod, átveszed ugyanezt a rezgést. Például, ha beteg vagy, ráírod egy ki papírra „egészség”. Aztán ráragasztod egy üveg vízre és rajta hagyod néhány órát. Ha 1-2 napot, még jobb. Utána tudatosan megiszod. És elköszönsz tőle, ha távozik.

Ilyen programozott vízzel locsolhatod a növényeidet vagy itathatod az állataidat. De ha van úszómedencéd, kipróbálhatod, hogyan hat egy kis cetli a víz minőségére. Meg fogsz lepődni az eredményen.

Akkor lovagoljunk is tovább. Nézzük a víz után a tüzet, kizárólag öngyógyítási szempontból. Sokan féltek tőle, mint a tűztől. :) Persze ennek is a tapasztalás az oka, hiszen vagytok jó néhányan, akiket máglyán is elégettek. Ez egy elég meleg helyzet, nem csoda, ha mai napság is mutatkozik félelem a témában. Milyen szerencse, hogy épp az öngyógyító technikákat taglaljuk. Aki fél a tűztől, az inkább gyógyítsa MAGát vízzel.

Manapság ritkább a tűzvész, de ha mégis találkozol vele bármilyen formában, figyeld meg az azt követő állapotot. Van az a helyzet, melyet a tűz tud leginkább megoldani. Ugyanis a legerősebb transzformáló energia. A főnix madár legendája sem legenda.

De maradjunk az öngyógyítás témakörénél. Sokan szoktatok gyertyát gyújtani különböző okokból kifolyólag. De kevesen juttok el odáig, hogy problémáitokat teljesen tudatosan átadjátok a tűznek, hogy transzformálja azokat. Pedig meg tudja tenni. ha már tudod, hogy tudja.

Amikor gyertyát gyújtasz, tüzet raksz, egészen egyszerűen ajánld fel a tűznek a problémáidat. Meglátod, milyen jó fej, még örülni is fog nekik. Szereti a kihívásokat.

Ha nem kedveled a nyílt lángot, akkor sem kell lemondanod a tűzzel történő együttműködésről. Hogy ne menjünk messzire, mindjárt ott van nektek a Nap. Semmi túlzás nincs abban, hogy ezen a bolygón ebben a formában nem tudnátok Nap nélkül létezni. De a Nap is sokkal többet tud, mint gondoljátok általában. Gyógyít, bizony hogy gyógyít!

Ha megkéred rá, egyszerűen kisugározza belőled a betegséged. Átrezget a fényével. Igen sok hiedelem kapcsolódik a Nap káros hatásaihoz, ezek mind-mind az illúzió tárgykörébe tartoznak. A Nap önmagában nem tud például bőrrákot okozni. De ha a színházi kelléktáradnak része az a hiedelem, hogy ha sokat napozol bőrrákot kapsz, akkor neked van igazad.

Mert mindig neked van igazad.

Vannak köztetek, akik bőre úgymond fényérzékeny. Jobb, ha tudjátok, hogy ez is bizonyos hiedelem manifesztációja. Aki még fél a saját fényétől, az le fog égni a napon. De csak addig, amíg fél ÖNMAGától. Később már nem.

Jó móka lehet megkérni a Napot, ugyan sugározza már ki belőled az önbizalom hiányt, a félelmet vagy bármi mást. Csak sétálsz a napsütésben és játékosan összekacsintasz vele, megkéred erre-arra. Amúgy barátilag.

Egyre többen tudjátok, hogy a fizikai átalakulásotok meghatározó momentuma az emberi DNS változása. Sokan kifejezetten koncentráltok is a DNS áthangolására. De egy valamit még kevesen tudtok. Nevezetesen azt, hogy a Nap energiája nélkülözhetetlen a folyamathoz. Amikor megkéred bizonyos dolgokra, ne hagyd ki a DNS hangolást sem. Ha már épp úgyis arra jársz, nem oszt, nem szoroz ezt is megoldani.

És még mindig nincs vége (sosincs vége).

Nem tartozik a gyógyítás témakörhöz, de fontos megemlíteni, hogy a Nap energiájával jól is tudsz lakni. És még enni sem kell hozzá.

Módszertan a következő: Összeérinted külön-külön a két mutató- és a két hüvelykujjadat. Ezzel egy négyzet-formát alkotsz. Ezt a Nap felé tartod úgy, hogy a szemöldököd közötti részre süssön. (3.szem) Ezen az úgynevezett prizmán keresztül a Nap energiája koncentrálódik és feltöltődsz finom fénnyel. Néhány perc alatt jól is tudsz lakni. Ha tudod, hogy így van.

Szoktatok nagy dózisban is kapni a napenergiából, ezt napkitörésnek hívjátok. Ezek valójában tudatos energia-csomagok, melyek értetek vannak. (mint minden) Még ha a technikátok nem is bírja mindig a kiképzést. Nincs félni valótok, mert már tudjátok, hogy a napkitörés energiáját is hasznosítjátok. Ha már tudjátok, hogy hasznosítjátok. Ilyen egyszerű.

És most a Napról szálljunk le a Földre és lovagoljunk tovább a szavakon.

Sokan vagytok, akik ilyen-olyan problémák kezelésekor úgymond leföldelitek MAGatokat. Egyszerűen a nem kívánt energia-minőséget és/vagy többletet tudatosan a Földbe továbbítjátok.

Az a tiszteletteljes kérésünk, hogy a jövőben ezt is másképp csináljátok.

A bolygóval egy energetikai rendszert alkottok. Oda-vissza hattok egymásra. Persze ez így szó szerint nem igaz, de valamennyire érzékelteti a valóságot. Ha az elfáradt energiáidat a Földbe továbbítod, olyan, mintha a pénzedet az egyik zsebedből a másikba tennéd. Nem lesz se több, se kevesebb, bár érezheted úgy, hogy ettől valamelyest jobban érzed MAGad. (pénzről is majd később)

Új technika: A farok csontod alól felfelé indulva a gerinceden keresztül, az isteni ÖNMAGad felé áramoltasd mindazt, amire már nincs szükséged. A többit pedig bízd csak bátran ÖNMAGadra, tudod kezelni a helyzetet.

Mondhatnád erre, hogy ez valójában nem is földelés és igazad is van. Erre én azt mondom, már megint lovagolunk a szavakon. :)

De ha már ily módon is tudatossá váltál saját működésedre, hogy ne legyen üres járat, cserébe kérd meg ÖNMAGad, hogy az elengedett, fáradt energia helyére szépen áramoljon be(léd) és mindinkább nyilvánuljon meg általad. Nevezzük ezt energia cserének. Mindezt a légzéssel is tudod erősíteni (elengedés kifúj, beáramlás beszív).

Amikor sétát teszel a természetben, légy rá tudatos. Köszönj neki, szólítsd meg, kérd, hogy segítsen. Előbb-utóbb hallani fogod a válaszát. Legkésőbb akkor rá fogsz jönni, hogy sokkal, de sokkal több barátod van, mint azt valaha is gondoltad.

(folyt. köv.)

Ha kérdésed van: felfoldi.zita.11.11@gmail.com
Forrás: Seth megszólal – A látszat néha mindig csal (2013)

Pixabay