(Ön)gyógyító technikák 1. - 7. ARRA FÓKUSZÁLJ, AMIT SZERETNÉL

image post

(Ön)gyógyító technikák 1. - 7. ARRA FÓKUSZÁLJ, AMIT SZERETNÉL

Teremtő erőtök sokkal hatalmasabb, mint gondoljátok. Lényegében bármit meg tudsz teremteni MAGadnak és annak az ellenkezőjét is. Erről ejtettünk már szót, de most nézzük az öngyógyítási aspektusokat.

Biztosan találkoztál már olyan valakivel, akivel lényegében egy dologról lehetett beszélgetni, az pedig a betegségei. Itt fáj, ott szúr, így se jó, úgy se jó, sehogy se jó. Orvostól gyógyítóig rohangál és vissza. És nem hogy jobb nem lesz, hanem csak rosszabb.

Nos, kedveseim, a teremtésnek vannak bizonyos alapszabályai. Az egyik, hogy amire koncentrálsz, az erősödik. És ha eleget koncentrálsz, hatalmasra meg tud nőni. (itt most mindenki gondol, amire csak akar)

Tarthatunk kis hatásszünetet is. :)

Aztán térjünk vissza a témához.

Ha a betegségedre fókuszálsz, sosem fogsz meggyógyulni. Ha az egészségedre koncentrálsz, na akkor igen. A gyógyulásodhoz ez utóbbi út vezet. Ennek az útnak van egy sajátossága is. Meggyógyulni közel sem tart annyi ideig, mint megbetegedni. Hamarabb meg tudsz gyógyulni, mint gondolod.

Ha nincs pénzed drága orvosokra és gyógyítókra, viszont napi szinten alkalmazod az itt leírtakat, hamarosan jobb formában leszel, mint valaha voltál. Mindegy, hány éves vagy, és egyébként sem annyi vagy, amennyinek hiszed MAGad.

(folyt. köv.)

Ha kérdésed van: felfoldi.zita.11.11@gmail.com
Forrás: Seth megszólal – A látszat néha mindig csal (2013)

Pixabay