(Ön)gyógyító technikák 1. - 6. INGER- ÉS FÁJDALOM KÜSZÖB-EMELÉS

image post

(Ön)gyógyító technikák 1. - 6. INGER- ÉS FÁJDALOM KÜSZÖB-EMELÉS

Előre bocsátjuk, hogy ha „betegséged” már olyan előre haladott állapotban van, hogy úgy érzed, egyedül nem boldogulsz, kérj segítséget. Persze van az a helyzet, amikor ígyis-úgyis neked kell megoldani a saját bajodat.

Akik e sorokat olvassátok, pontosan tudjátok, hogy az átalakulásnak vannak bizonyos fizikális tünetei. Mi úgy is szoktuk mondani „magaslati betegségetek” van. Amikor a karosszériátok finoman szólva masszív tiltakozásba kezd. Tisztulsz és ez bizony rosszul is tud esni.

Az eddig felsoroltakat mind tudod alkalmazni ezekben az esetekben is, de kifejezetten emelkedési-tisztulási tünetekre ajánljuk az inger- és fájdalom küszöb-emelését.

Annyi a teendőd, hogy akár hangosan, akár gondolatban „kérem az inger- és/vagy fájdalom küszöb emelését". Ne felejts el mély levegőt is venni hozzá. Ha rövid időn belül nem hatásos, kérd ismét, vagy pontosítsd a mértéket. Például: addig emeljük, amíg a lábfájásom elmúlik. Persze, ha nyilvánvalóan akkorát rúgtál a székbe, hogy nem csak a szék lábát, hanem a MAGadét is összetörted, most még jobb, ha orvoshoz mész. Kivéve azt az esetet, amikor az öngyógyításnak eljutottál arra a fokára, hogy percek alatt meggyógyítod összetört csontjaidat. Most lehet, hogy ezen még csodálkozol, de sokkal jobban fogsz csodálkozni akkor, mikor kiderül, milyen egyszerű is az egész.

Fontos kiemelni, hogy az inger- és fájdalom küszöb-emelés önmagában nem bír gyógyító hatással, viszont nagyon sok felesleges kínlódástól-szenvedéstől tudod MAGad megkímélni általa. A legtöbb esetben ez már felér egy gyógyulással. :)

(folyt. köv.)

Ha kérdésed van: felfoldi.zita.11.11@gmail.com
Forrás: Seth megszólal – A látszat néha mindig csal (2013)

Pixabay