(Ön)gyógyító technikák 1. - 8. KÉRD!

image post

(Ön)gyógyító technikák 1. - 8. KÉRD!

Természetesen a végére hagytuk a csattanót. Ezt a technikát is sokan ismeritek, bárcsak használnátok is. Úgyhogy addig járatjuk a nem létező szánkat, amíg meg nem halljátok.

Kiemeljük azt a tényt, hogy ide kell a legmagasabb szintű tudatosság, meg kell tanulnod kívülről szemlélni MAGad. Észre kell venned a saját működésed. Tudnod kell, hogy pontosan mit is kérj.

Mindez látszólag bonyolultan hangzik, de nem az.

Amikor kérsz, résen kell lenned, mert előfordulhat, hogy más út visz el a megoldáshoz, mint amit elméből kigondolsz. Öngyógyítás témánál maradva, sose jó orvost vagy gyógyítót kérj, hanem egészséget és iránymutatást arra vonatkozólag, hogy pontosan mi a teendőd. Sose korlátozd a teremtésed egy bizonyos, az elméd által ismert megoldásra. Hagyd nyitva az ajtót az újdonságoknak. Hidd el, be fognak sétálni rajta, ha rájuk van szükséged.

Figyeld a világod, bármilyen formában is küldi a jelzéseket. Könyv, film, újságcikk, történés, ember vagy angyal formájában. És bárhogy máshogy.

Azon se lepődj meg, ha azt veszed észre, hogy már régen ott a megoldás, csak eddig nem vetted észre. Mert a megoldás mindig ott van, akkor is, ha nem kéred. Ugyanis, amikor a betegség jelmezét MAGadra vetted, a kivezető utat is megteremtetted. Ha úgy érzed, nem vagy biztos abban, hogy jó irányba haladsz, kérd másképp a segítséget.

Sokan kérdezitek, na de kitől kell kérni? Ki az illetékes elvtárs?

Nos, a kérdés logikus, a válasz bizonyos értelemben egyszerű, bizonyos értelemben összetett. Kezdjük onnan, hogy saját MAGad felett ÖNMAGad vagy kompetens. Nevezitek Felsőbb Énnek, Isteni Énnek, Önvalónak, Szellemnek. Valójában a megszólítás teljesen mindegy. Sőt, egyáltalán nincs is rá szükség. Kivéve, ha azt hiszed, hogy van. Ez esetben bőven van lehetőséged választani. Bizonyára vannak úgymond testetlen-entitás ismerőseid. Angyalnak, felemelkedett mestereknek is hívjátok őket. Közös ismertetőjük, hogy alig várják, hogy segíthessenek. Ha van közülük kedvenced, az sem véletlen. Kérd őt, ha úgy érzed.

Igazából bárkit kérsz, valójában ÖNMAGadat kéred, hiszen MINDEN TE VAGY.

Ezt lehet, most még nem érti az elméd, de ez ne zavarjon. Ha csak egyszerűen kérsz, az Univerzum (ami te vagy) úgyis reagál rád és azonnal kezdi rendezni a dolgaid. Küldi a jeleket, hogy irányba állítson.

A konkrét lépések megtétele a te dolgod. Nem ülhetsz tétlenül, hogy majd jön a megmentő sereg, aztán kigyógyulsz a slamasztikából.

Hozzá kell tenned MAGad a saját teremtésedhez.

Vegyél egy jó mély levegőt, és ha még eddig nem tetted, akkor kezd el. :)

(folyt. köv.)

Ha kérdésed van: felfoldi.zita.11.11@gmail.com
Forrás: Seth megszólal – A látszat néha mindig csal (2013)

Pixabay