(Ön)gyógyító technikák 1. - 1. LÉLEGEZZ!

image post

(Ön)gyógyító technikák 1. - 1. LÉLEGEZZ!

Kedveseim, épp eleget elemeztük, hogyan okozol MAGadnak betegségeket. Mindezt azért tettük ilyen részletesen, mert ha nem érted meg saját működésed, változtatni sem tudsz rajta. Márpedig ez a te dolgod.

Előre bocsátom, a teljesség igénye nélkül taglaljuk a lehetséges módszereket. Túl sok van ahhoz, hogy mindet leírjuk, és különben sem használnátok mindet. Arra biztatunk, hogy tapasztald ki, melyik neked a legjobb és használd azokat. De ne ragadj le, mert ahogy te MAGad változol, adódnak más-más módszerek is.

Kezdjük is el. Arra kérlek, vegyél egy jó mély levegőt és sóhaj-szerűen fújd ki. Ezzel már tudatosan el is kezdtél tenni MAGadért.

1. LÉLEGEZZ!

Általában lebecsülitek a légzés jelentőségét, pedig ha csak időnként tudatosan lélegeznétek, rég nem lenne semmi bajotok. Amikor levegőt veszel, korántsem csak annyi történik, hogy sejtjeidet friss oxigénhez juttatod. Valójában ilyenkor azt az energiát szívod MAGadba, mely MAGA AZ ÉLET. A rezgés, A MINDEN. Próbáld csak ki, vegyél egymás után néhány jó mély levegőt. Nagy valószínűséggel el fogsz szédülni. Tudod, miért? Mert olyan hatalmas energia-csomag érkezik hozzád, hogy hirtelen nem tudsz vele mit kezdeni. A fizikai formád szinte tiltakozásba kezd. Nem bírja a tempót. Ezért nagyon fontos, hogy ne vigyétek túlzásba sem, mert hiába végtelenül egyszerű a technika, nagyon is hatásos.

Mindent csak mértékkel.

Ám a „gyógyulásnak” két megközelítése van. Amikor beszívod a levegőt - amely korántsem „csak” levegő - friss energiához jutsz. De leginkább olyan fontos, hogy ha bármilyen fizikai vagy érzelmi problémád van, a kifújásra is kellőképpen koncentrálj.

Hogy maradjunk a példánál, belerúgtál a szék lábába. Tegyük fel, nagyon fáj. Ilyenkor az ember szokta MAGát nagyon sajnálni. A fájdalom, az önsajnálat érzésmintái ilyenkor szikrázó táncot járnak egymással. Annyira szikráznak, hogy a szemed majd kiugrik a nagy fényességtől. Ezt hívjátok tapasztalatnak. Kis túlzással ezért születtetek le, mert idefent ilyesmit nem tudnátok megélni. Itt se szék, se láb, se székláb. :)

Tehát, ott állsz és jojózik a szemed. Dönthetsz úgy, hogy hagyod az érzést áramolni MAGadban, sajnálhatod is MAGad bármeddig. Szóvirágokat is eregethetsz, szidhatod a felmenőit annak, aki az utadba tette a széket.

Talán már rájöttél, hova menj reklamálni, ha valami nem tetszik. :)

De úgy is dönthetsz, hogy veszel néhány mély levegőt és mind a fájdalmat, mind az önsajnálatot egyszerűen kifújod. És minden mást is, mely még zavaró érzésként felmerül az adott helyzetben.

Itt fontos emlékeztetnünk, hogy nagy valószínűséggel több életedben is van hasonló érzésed. Ha igazán hatékony akarsz lenni, gondold vagy mondd azt, hogy minden életedből kifújod ezeket az érzéseket.

Miután egyre direktebb kapcsolódásban vagy valamennyi életeddel, ne lepődj meg azon, ha más életeid képei megjelennek előtted. Ahol épp valamilyen fizikai sérülés éri a lábad. Már ha egyáltalán van lábad. Mert az is előfordulhat, hogy nincs. Ez a magyarázata annak, hogy akár a végtagjaid, akár a belső szerveid működésében zavarok mutatkoznak, akár minden különösebb ok nélkül is.

Például egy bizonyos helyen időnként fáj a lábad, pedig ebben az életedben nem érte semmilyen sérülés. Nos, miután a biológiai forma is direkt kapcsolódásban van, bizony néhány levegő-energia csere csodákra képes.

Ha fáradt vagy, ha fáj valamid, ha megbántottak, ha lekésted a buszt, lélegezz.

Aztán figyeld meg, mi történik. Ne minősítsd, csak figyeld meg.

Biztosan előfordult már veled, hogy minden különösebb szándék nélkül spontán nagyot sóhajtottál. És jól esett. Ha mindezt már tudatosan teszed, még jobban fog esni. Kezeld amolyan játékként az egészet. Bármikor ismételheted.

(folyt. köv.)

Ha kérdésed van: felfoldi.zita.11.11@gmail.com
Forrás: Seth megszólal – A látszat néha mindig csal (2013)

Pixabay