Önismeret a Védikus asztrológia fényében 2. előadás

image post

Önismeret a Védikus asztrológia fényében 2. előadás

2018.10.12. 17:45 - 20:00

Sankalpa Jógastúdió (1073 Budapest, Erzsébet körút 54.)


Előadások

“Önismeret a Védikus asztrológia fényében” előadássorozat Szerelem, döntés, életút, egészség, betegség, anyagi helyzet Előadás és workshop 2018.10.12., 17.45-20.00 Az előadást tartja: Dragan Milunovits

Életünk során a legkülönfélébb kérdésekkel, problémákkal, élethelyzetekkel találkozunk.

Mikor jön el a nagy szerelem?
Mennyire illek össze a párommal?
Mit tegyek, ha döntés előtt állok?
Hogyan tudnék meggazdagodni?
Mit tegyek, hogy kedvezően alakuljon a jövőm?

Az “Önismeret a Védikus asztrológia fényében” előadássorozat második előadásán és workshopján ismét a Védikus asztrológia főbb témaköreit járjuk körül, ezúttal más szempontokat figyelembe véve.

Minden előadás egyedi (hiszen az ott lévő emberek életútja is egyedi), ezért az intuitív módon születő előadások a térben összegyűlt embereket szolgálja – egyedülálló módon bontakozik ki a téma, az információ.

A vezérfonal amin elindulunk ezen az estén: a kapcsolatok, a döntéshelyzetek, az egészségi állapot, az anyagi helyzet témakörei.

Az előadás minden érdeklődő számára nyitott. A sorozat egyes előadásai nem épülnek egymásra, önálló estek.

!Fontos! Minden résztvevőnek előre elkészítjük és nyomtatva átadjuk a védikus asztrológia képletét. Ehhez a születési dátumon és helyszínen kívül a születési órára és percre is szükség van!

Várunk szeretettel!

Dragan több ezer asztrológiai konzultációt tartott Magyarországon és több más országban is.

“Ahogy Dragan szokta mondani, az ember boldogságra lett tervezve, sokkal több energia kell a boldogtalanságához, mint a boldogsága fenntartásához.” (Illik Péter, történész)

“Nem jósol, és nem is determinál. Olyasmi, mintha meteorológiai előrejelzést adna, s azután ki-ki eldöntheti, vágyódik -e vihart átélni, vagy inkább a meleg szobából nézi.” (Barkó Judit, kommunikációs tréner)

“Mindig kiváló útmutatóval szolgált nekem.” (Harasztosi László, spirituális gyógyító)

“MINDENT aprólékosan precízen elmondott… olyan dolgokat is, amiket csak én, egyedül én tudhattam… nagyon sokat segített!!!!” (Bognár Zsuzsanna)

További információ és jelentkezés

Önismeret a Védikus asztrológia fényében 2. előadás | Facebook esemény