Rendek Izabella

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2015.08.19.
  • Nézettség:

    2148
  • Kategória:

    Profil

Rendek Izabella

Üdvözöllek a ThetaHealing® Technika csodálatos világában! Ha újra szeretnéd programozni az életed - szó szerint -, akkor a legjobb helyen jársz! :)

Legyen szó egészségügyi-, pénzügyi-, családi-, vagy szexuális kérdésről, a tudatalattink átprogramozásával bármilyen beragadt élethelyzeten segíthetünk.
A módszer titka abban rejlik, hogy megtaláljuk a probléma (bár én jobban szeretem a megoldandó feladat kifejezést használni) gyökerét, amit a théta agyhullám segítségével azonnal kitörölhetünk a tudatalattiból, és megtaníthatjuk a testnek az új, pozitív érzéseket, programokat.

A saját egyéni tapasztalatom szerint a legtöbb elakadás oka a nemiség, a szexualitás témájában keresendő.
Az itt megélt negatív tapasztalatokat rejti el a legmélyebbre minden ember, ezért sokszor még annak sem vagyunk tudatában, ha mondjuk bántalmazás ért bennünket.
Erre épül a többi probléma az élet valammennyi területén, de ha szembe merünk nézni vele, kártyavárként dől össze az egész eddigi problémahalmaz.

A konzultáción ezeket a rejtett sérelmeket hozzuk felszínre (traumatizálódás nélkül), azért, hogy végre elengedhessük és új irányt vehessen az életünk.

Bátran keress meg, ha bármilyen kérdésed felmerül a kezeléssel, a módszerrel kapcsolatban, örömmel adok tájékoztatást telefonon, vagy email-ben is.
NINCS kínos, vagy ciki kérdés!
A segítségkérés pedig az erő jele, nem a gyengeségé!

Várlak szeretettel!

Rendek Izabella
ThetaHealing® Konzulens

Theta-siker.hu

Theta-Siker

06 20/800-5925