Csípd el az elmét!

image post

Rozgonyi Zoltán: Csípd el az elmét!

Egy 21. századi kereső útja.

A Csípd el az elmét! önismereti kalandozásra hív. Megmutatja, hogy érzéseid tiszta látása egyben földi küldetésed kibontakoztatását, megvalósítását is jelenti. A könyv egyszerű, bárki számára használható eszközt ad, amivel maga is feltérképezheti bensőjét, Önmagát. Te is kipróbálhatod.

Az önismeret egy egyszerű, és szórakoztató tevékenység. Mégis minden problémás helyzeted megoldódik általa, legyen az magánjellegű, munkával kapcsolatos, vagy a belső önértékelésedet érintő kérdés.

Hogy mi valójában az önismeret? Szerintem például az, hogy nem csupán azt érzem reggelenként, hogy valami belső feszültség mardos, hanem tisztán látom, mely életterületeimen, és pontosan milyen érzés hajt, kínoz. Amikor minden problémámat tisztán látom, szép lassan az összes eltűnik. Vagy önismeret például az, hogy tudok-e felszabadultan táncolni, áramlani a ritmusokkal, anélkül, hogy közben azt nézném, ki mit gondol rólam. Vagy önismeret, hogy hogyan és milyen belső indíttatásból reagálok a világra, például egy szerettemre, főleg, ha vitás helyzetbe kerülök.

A Csípd el az elmét! számtalan példán keresztül mutatja be belső, eddig sötétben bujkáló önmagadat. Ezzel inspirál arra, hogy te is írd össze magadnak, mit látsz, ha befelé nézel. A könyv konkrét, megfogható, valóságban is kipróbálható módszer, szellemi út. Segítség mindazoknak, akiknek a mai “spiri könyvek” túl elvontak.

Rozgonyi Zoltán könyvei

Magánkiadás könyvek

Rozgonyi Zoltán: "Csípd el az elmét!" a Kiadónál