Salon des Femmes

image post

Gary M. Douglas: Salon des Femmes

Beszélgetések nőkről, férfiakról, szexről, szerelemről, kapcsolatokról, és hogy hogyan válj a nőiség pragmatistájává.

Milyen lenne, ha egy olyan világban élnél, ahol mindenki kedves egymással?
Milyen lenne, ha te lennél az, aki segíthetne ezt megteremteni?
Milyen lenne, ha a kapcsolatod szeretően kedves lenne, törődő, és befogadó - és nem tudattal, nem gyűlölködő és nem ítélkező?

Gary Douglas küldetése, hogy véget vessen a férfiak és nők közötti szűnni nem akaró konfliktusnak.

A Salon des Femmes egy olyan telekurzus átirata, amit Douglas egy csoport nővel együtt tartott. Beszélgettek a férfiakról, nőkről, a férfi és női szerepekről, és a csodálatos, harmonikus kapcsolatok teremtéséről.

Douglas szerint: "Az a vágyam, hogy a nagyobb béke érzetét nyújtsam a nőknek a világon másokkal, és békét önmagukkal, valamint azt a helyet, ahol nem kell úgy érezniük, hogy mindenért meg kell küzdeniük."

Douglas arra bátorítja a nőket, hogy a "nőiesség pragmatistáivá" váljanak, használják a női erejüket arra, hogy megteremtsék azt, ami szeretnének. Szerinte "pragmatikus kapcsolatnak" azt nevezzük, amelyben a partnerek azon igyekeznek, hogy az összes érintett számára működjenek a dolgok. "A boldogan élünk, míg meg nem halunk nem működik, hacsak nem vagy hajlandó pragmatikus lenni a választásaidban."

Dícséret a Salon des Femmes-ről:
"A Salon des Femmes egy mélyreható könyv. Gondosan olvasva hatalmas változásokat fog eredményezni a nők életében."

Gary M. Gouglas sikerkönyv író, nemzetközi szónok, és keresett facilitátor. Más lehetőségek meglátására inspirálja az embereket, és arra, hogy "tudják, amit tudnak", amivel egy olyan életet teremthetnek, ami túlmegy a népszerű hiedelmek és szabályozások korlátain.

Gary számos transzformációs, életet megváltozató eszközt, tisztítást és kezelést fedezett fel több mint húsz éve, ami Access Consciousness® néven ismert. Munkássága 173 országban terjedt el, és több ezer képzett facilitátor van világszerte. Ezek az egyszerű, de mégis rendkívül hatásos eszközök mindenféle életkorú és hátterű embereket facilitálnak abban, hogy segítsenek megszabadulni azoktól a korlátoktól, amik visszatartják őket a teljes élettől.

Gary M. Douglas könyvei

Access Consciousness Publishing Company könyvek

Gary M. Douglas: "Salon des Femmes" a Kiadónál

Gary M. Douglas: "Salon des Femmes" megrendelés