Seth megszólal 3. - A látszat néha mindig csal - Álmok, utazások

image post

Seth megszólal 3. - A látszat néha mindig csal - Álmok, utazások

Sok hiedelem kapcsolódik az egyik tipikus éjszakai tevékenységetekhez, az álmodáshoz. Az álmodás meglepő hasonlóságot mutat az egyik kedvenc nappali tevékenységetekkel, az álmodozással. A kettő között írásban 2 betű a különbség, gyakorlatban azonban még ennyi se.

Amikor a fátyol ezen oldalán vagy, tudatosan tervezed az inkarnációidat. Van, amelyiket izgalmasabban alakítod, van, amikor kissé unalmasra sikeredik. Fő a változatosság. Egyenként sok-sok megtestesülésetek van, a legkülönbözőbb formában és módon nyilvánultok meg. Más-más idősíkokon. Ezek között a síkok között mindig fennáll bizonyos összetett energetikai kapcsolódás.

Amikor éjszaka azt hiszed, álmodsz, tudatod elhagyja a testedet és más idősíkokon kóborol.

Mai beszélgetésünknek nem témája a halál, de itt szeretnénk kiemelni azt a tényt, hogy minden ilyen testelhagyás a ti fogalmaitok szerint halálnak nevezhető. Nem az, mert valójában sosem halsz meg, csak kitaláltál MAGadnak valamit, amitől félni tudsz. Ideje kijönni ebből az állapotból. Aki minden éjszaka többször is meghal – aztán reggel, mint aki jól végezte dolgát felébred – nincs mitől féljen. A fogmosástól sem szoktál félni, pedig abban nincs ekkora rutinod.

A különböző idősíkok, párhuzamos valóságok közötti utazást erősen túlmisztifikáltátok. Szó sincs róla, hogy bonyolult vagy egyenesen lehetetlen lenne. Sőt, ha hiszitek, ha nem, egész éjjel mást sem csináltok. Mesterei vagytok a módszernek. Rutin Robik.

Az igaz, hogy amikor alszol ebben a fizikai valóságodban, a felsőbb tudatod átveszi az irányítást és oda helyezi a fókuszt, ahol épp szükséges. Miután éber állapotban erről fogalmad sincs, azt hiszed álmodtad az egészet. Amolyan fantáziának gondolod. Legtöbbször átláthatatlan, keszekusza történéseknek. Pedig nem azok, sőt, nagyon is összefüggő történések. Csak nem mindig vannak direkt kapcsolatban a jelen fizikai valóságoddal. A nem fizikaival viszont igen, méghozzá minden esetben.

Amikor azt mondjuk, hatalmas létezők vagytok, az alatt azt is kell érteni, hogy sok párhuzamos megtestesülésetek van ezen a bolygón. Tegyük fel, hogy 200 életet élsz jelenleg. Ez egy alacsony szám az átlaghoz képest, de a példa szempontjából kezelhető.

Amikor alszol, úgymond meglátogatod ezeket az életeidet. Elmész vizitelni saját MAGadhoz. Megnézed mi újság odaát. Ha ramazuri van, helyre teszed a dolgokat, aztán mész tovább.

Fizikai érzékszerveid nem képesek követni ezeket az utazásokat. Ezért van az, hogy reggel felébredsz, és azt mondod „már megint olyan hülyeséget álmodtam”. Pedig csak annyi történt, hogy a sok-sok egyidejű látogatásod élményképei egymásra csúsztak, és ezeket nem tudod külön választani. Maradva a példánál, pár óra alatt 200 buliba belenézni… hát, ember legyen a talpán, aki mindenre tisztán emlékszik.
Nem is szükséges emlékezned, fel sem tudnád dolgozni ezeket, ezért nem emlékszel. Természetesen vannak álmaid, melyeket még reggel tisztán látsz, van, amelyeket még évek múlva is. Ezek olyan értelemben, ahogy gondolod, nem valósak, mert az elméd már a hitrendszereidnek megfelelően átkódolta őket. Nem úgy emlékszel, vagy fogod fel, mint ahogy a látogatásod történt.

Kérdezheted, mi a célja ezeknek az utazásoknak?

Hát elsősorban az, hogy tartsd a kapcsolatot a tieiddel. Elvégre egy csapatot alkottok. Egy nagy család vagytok. A családtagok pedig szokták egymást segíteni, ha úgy hozza a szükség. Érkezik a segítség. Ezek amolyan energetikai oldások, melyek előrébb viszik az ügyet. Oda kerül a fókusz, ahol beavatkozásra van szükség.

Ebben a beszélgetésben kizárólag ezen bolygó szintű megtestesüléseid együttműködéseit taglaljuk, de talán nem ijedsz meg önnön hatalmasságodtól, ha eláruljuk, hogy több bolygón és több univerzumban is létezel egyszerre. Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy időnként úgy ébredsz, mint aki egész éjjel a bányában dolgozott. Sőt, 1 hete abba sem hagyta a munkát.

Ezen életérzésednek azonban más konkrét oka is van. Amikor a tudatod épp máshol élménykedik, a tested alapfunkciói a sejttudat okán gondtalanul működnek tovább. Igen ám, de az az energia, ami a létezésed alapja, a tudat. Ez működteti a karosszériádat. Ha ez az energia sokáig távol van, a fizikai formádból kiszáll az erő. Ha sokáig alszol – mert hát nagy a család – nehezen találsz vissza a formádba. Nem hogy nem frissen fogsz felébredni, hanem a már említett bányában dolgoztam érzésed lesz az uralkodó.

Az alvási szokások tárgykörben ezeket a vonatkozásokat még részletesen taglaljuk, beleértve azt is, hogy lehet jól kijönni a bányából.

Sokan vagytok, akik olyan valóságosnak érzékelitek az álmaitokat, hogy már erősen felmerül a gyanú, nem is álom volt, hanem valóság. Nos, szó szerinti értelemben véve az éjszakai tevékenységed sosem álom. Ebben az értelemben álom nem létezik.

Most nézzük az álmodozási tevékenységeteket. Megint - vagy még mindig ? - a szavakon lovagolok, de mint mondottam volt, ez az egyik kedvenc foglalatosságom.

Amikor álmodozol – azaz elképzelsz bizonyos vágyott célt vagy történést – újabb valóságot teremtesz magadnak. A teremtő erőd hatalmasabb, mint gondolod. Ezért mondjuk olyan sokat, hogy mindig arra koncentrálj – ez esetben azon álmodozzál -, amit vágyott állapotként akarsz MAGad számára megteremteni. Mert azt is megteremted, amire nem vágysz. Ugyanaz a módszertan, csak a fókusz más-más.

Teremtesz ígyis-úgyis.
Minden pillanatban.

Légy tudatos a saját tevékenységedre és azon álmodozzál, ami neked jó. Különben nem lesz jó neked.

Visszatérve a valóságaid közötti utazgatásra, most ez még jellemzően azért alvás közben történik, mert éber állapotban nem tudod pontosan, hogyan is csinálod az egészet, amikor nem vagy éber. A tudatosság emelkedésével azonban megtapasztalhatod, milyen egyszerű az egész. Többen vagytok rá képesek, mint gondoljátok. Egyre többen éber állapotban is bele tudtok nézni, ill. avatkozni más valóságaitokba. Látjátok a történéseket és közreműködtök, ha szükséges. Az energetikai kapcsolódások miatt ezek a beavatkozások valamennyi inkarnációdra azonnali hatást gyakorolnak. Ezekről részletesen fogunk beszélni a gyógyító technikák tárgykörben, amikor is minden életre ható módszereket taglalunk.

Amikor utazol-kalandozol a valóságaidban, egy bizonyos tudatállapotban teszed mindezt. Ez egy frekvencia, amely dimenzió kapukat tud kinyitni, persze csak ha tudja a jelszót. És van hozzá kulcsa.

Manapság már annyira elvékonyodott a fátyol, hogy spontán élményként is megélheted az egészet. Mész az utcán és egyszer csak másik utcán találod MAGad egy másik korban. Lényegében annyi történik, hogy már nem csak alvás közben vagy erre képes, hanem ébren is. Később tudatosan is elő tudod idézni a történést, ha akarod megnézed MAGad, épp mit csinálsz a középkorban.

Moziba sem kell menned, elvégre mennyivel izgalmasabb, ha az ember a saját moziját nézi. Ráadásul bármikor beavatkozhatsz a történetbe. És mozijegyet sem kell venni, tekintve, hogy örök érvényű bérlettel rendelkezel.
Sőt, tied az egész mozi.

(folyt. köv.)

Ha kérdésed van: felfoldi.zita.11.11@gmail.com
Forrás: Seth megszólal – A látszat néha mindig csal (2013)

Pixabay