Szuperételek: együnk egészséget minden nap!

image post

Kelly Pfeiffer: Szuperételek: együnk egészséget minden nap!

Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs?

És hogy a quinoa nem gabonaféle, hanem mag, ezért teljes mértékben gluténmentes, ugyanakkor a magas vas-, mangán-, lizin- és riboflavin-tartalma révén stabilizálja a vércukorszintet, hozzájárul optimális testsúlyunk megőrzéséhez és serkenti az agyműködést? A könyvben található közel száz recept megmutatja, hogyan tehetjük ezeket a szuperételeket könnyen elkészíthető, változatos formában mindennapi étkezéseink részévé. Az itt ajánlott levesek, saláták, szendvicsek, könnyű fogások, főételek és desszertek ugyanis legalább kettőt (de nemritkán négyet vagy ötöt is) tartalmaznak ezekből a közismert szuperételekből. A szerző tanácsait megfogadva biztosak lehetünk benne, hogy minden nap finom és tápláló fogásokat tehetünk magunk és szeretteink tányérjára. Dobjunk egy maréknyi áfonyát a reggeli turmixba, csempésszünk egy kevés csicseriborsót a csokis kekszbe, vagy öntsünk néhány kanál görög joghurtot a mexikói tacóra. A variációk száma végtelen, csak a fantáziánkon múlik!

"Előtte és utána - nagy átváltozásom története" cikk a szerzővel a Bioenergetic.hu-n.

Kelly Pfeiffer könyvei

Bioenergetic Kiadó könyvek

Kelly Pfeiffer: "Szuperételek: együnk egészséget minden nap!" a Kiadónál

  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 176 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789632912554
  • Nyelv: Magyar
  • Megjelenés éve: 2015