Tapasztald meg a magasabb energiaszintet!

image post

Tapasztald meg a magasabb energiaszintet!

Fejlődés, gyógyulás, sugárzó erő - Anamé Program, ami utad lehet a gyógyuláshoz, a jobb közérzethez, önmagad megtalálásához.

Ingyenes rendezvényünkön 2017. március 3-án most mindenki megismerkedhet ezzel az új, forradalmi rendszerrel és megalkotójával, Balázs Valéria Anaméval, aki súlyos betegségeiből felgyógyulva adja tovább a módszert az érdeklődőknek. Mi is lehetne jobb alkalom a tavaszi megújulásra, mint egy jógaóra, amit most ingyenesen kipróbálhatsz nyílt napunkon.

Helyszín: Budapest, 1072 Budapest, Dohány u. 33.

Időpont: 2017. március 3, péntek, 9-10 óráig

Anamé életútja nem volt egyszerű; megjárta a poklot mielőtt új magasságok nyíltak meg előtte. Korraszülöttként, több születési rendellenességgel látta meg a napvilágot, és ha ez még nem lett volna elég, gyermekkora is bántalmazásokkal telt. Az Anamé Programot 1989-ben kezdte el kidolgozni, utosló mentsvárként és kísérletként, mivel az orvostudomány már tehetetlen volt betegségeivel szemben és mert az élete múlt rajta. A módszer segítségével állt fel a tolókocsiból és gyógyult meg számos gyógyíthatatlannak mondott betegségből. Saját sikerén felbuzdulva elhatározta, hogy továbbadja ezt a tudást mindnekinek, aki úgy érzi, hogy e spirituális szemléletet felhasználva szeretné megtapasztalni a fizikai és lelki gyógyuláshoz vezető, nem könnyű, de szinte hihetetlen sikerekkel kecsegtető utat.

De mi is az az Anamé Program?

“Az Anamé Program nem más, mint egy olyan mély karmikus tisztítás, ami a gyökerekig hatol. Nemcsak gyógyítja a testet és a lelket, de felébreszti benned azt, aki valójában vagy. Az összes törött, széthullott szilánk megtisztulva egyesül, hogy tökéletes egészet alkothasson.”  Idézet a Karmakiller című könyvből

Az Anamé Program egy személyre szabott program, amelyet Balázs Valéria Anamé saját, súlyos betegségének leküzdésére hozott létre, végigjárva egy több éves tanulás és tapasztalás rögös útját. „Az Anamé Program más, mint a tradicionális kundalini jóga. A különbség abban áll, hogy a kundalini energia ezzel a módszerrel azok számára is elérhetővé válik, akik nincsenek tökéletes testi állapotban (nehézkesebb a mozgásuk, vagy betegséggel küzdenek) azért, mert amikor megalkottam a gyakorlatokat a saját súlyos betegségeim miatt az én mozgásom is korlátozott volt. Ez az egyszerű tény rávett arra, hogy a lehető legegyszerűbb mozgással és légzéssel, minden sallangtól és ideológiától mentesen a lehető leggyorsabb és legerősebb hatást érjem el.” meséli Balázs Valéria, aki a módszer megalkotójaként vette fel az Anamé nevet, melyről ezt az új, gyógyításra is alkalmas mozgásrendszert is elnevezte.

A világon egyedülálló az is, hogy az  Anamé Program az egyéni terápiás órákon csakradiagnózis alapján, személyre szabott gyakorlatokkal dolgozik. Ez teszi lehetővé, hogy ezzel az energiával gyorsan, pontosan és biztonságosan érjük el a kívánt eredményt, egy pontos, személyre szabott tervrajz alapján.

Sokkal több ez, mint pusztán jóga – hiszen egy személyre szabott élmény kísér végig az önmagadhoz vezető utadon.

Anamé Kundalíni Program profilja

Anamé Program

Ingyenes bemutató óra új érdeklődőknek - JELENTKEZÉS

Anamé Program